Eladó ház Budapest XVII. kerület 100 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 100 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8079297
Referenciaszám: 25-5253
Frissítve: 3 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
749 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
704 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 244 907 Ft
Második évtől
316 515 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TEHERMENTES, 1/1 TULAJDON, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Ez a némi felújítást igénylő, KÉT GENERÁCIÓS családi ház egy 704 négyzetméteres saroktelekre épült, amely a nyugalom és a természet ölelésében várja az új tulajdonosát. Az egy szinten elterülő épület, téglából épült, fa födémmel. A TETŐSZERKEZET FELÚJÍTOTT állapotban van, fóliázott és a födém szigetelt. A ház két külön bejáratú lakást kínál, (65nm,35nm) így tökéletes választás lehet két generáció együttélésére vagy akár befektetésre is. A gázkazán fűtés és a villanybojler meleg víz rendszer gondoskodik a megfelelő komfortról, míg a KÜLÖN GÁZÓRÁK segítenek az energiaköltségek hatékony kezelésében. Egy nagy méretű GARÁZS és egy kocsibeálló pedig megkönnyíti az autók tárolását és a parkolást. Az első lakás 65 négyzetméteres, két szobával, külön étkezővel és konyhával, valamint egy tágas társalgóval rendelkezik, minden kényelmet biztosít a család számára. A második lakás, mely 35 négyzetméteres, egy szobás elrendezéssel rendelkezik, és egyedülálló lehetőséget kínál a privát élettérre vagy akár bérbeadásra. Az ingatlan elhelyezkedése különleges, mivel erdő szélén, csendes környezetben található, így minden napja olyan mintha nyaralna, nyugodt és harmonikus lesz. Vonat és buszmegállók a közelben találhatók, a belváros 35 perc alatt elérhető, Örs Vezér tér 25perc, KÖKI 30 perc. Az M0-ás autóút 10 percnyi távolságban van. További információért HÍVJON MÉG MA!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállógarázsétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Tünde Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Tünde Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY