Eladó ház Budapest XII. kerület, Farkasrét 407 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Farkasrét 407 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Farkasrét 407 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8153128
Referenciaszám: 3707_red
Frissítve: 1 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 8+2 fél szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
734 644 Ft/m²
407 m²
Alapterület
560 m²
Telek
8+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 977 667 Ft
Második évtől
1 263 524 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AKCIÓS ÁR DECEMBER VÉGÉIG! XII. kerületben Farkasvölgy legkedveltebb családi házas részén, csendes zsákutca végében, mégis kitűnő tömegközlekedési lehetőségek közelében (53-as, 8-as busz és az 59 villamos megállójától néhány perc sétatávolságra), remek adottságokkal rendelkező, jól megépített, statikailag, szerkezetileg és a tető tekintetében is tökéletes állapotban lévő, déli fekvésű teraszokkal rendelkező önálló, panorámás, nagyméretű ház eladó. A felújítandó családi ház eredetileg 1974-ben épült, majd 1994-ben egy hozzáépítéssel nyerte el mai formáját. Jelenleg három különálló lakásként került a belső tér kialakításra, de természetesen megfelelő alaprajzi átrendezés mellett akár önálló családi házként is funkcionális. Teljes beépített területe: bruttó 407 nm Szintenkénti kialakítása: Garázsszint (~64 nm): két nagy autó számára is kényelmes parkolást biztosító garázs, kazánház, 2 db tároló helyiség, közlekedő, mellékhelyiség,ezek mindegyike ablakokkal rendelkezik. A garázs előtti behajtón további 2 autó beállására is van lehetőség egyebekben az utcában a parkolás ingyenes. A garázsból közvetlenül lépcső vezet fel a földszintre és egyben a belső lépcsőházhoz. Földszint (~127 nm): 3 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelyiség, előszoba, étkezőtér Emelet: kis részben tetőtér (~bruttó130 nm): 5 szoba, konyha-étkező tér, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelyiség Tetőtér (bruttó 91 nm): 2 helyiség Az épület egy 560 nm-es, két kertszintből álló, kellemesen használható, déli fekvésű telken helyezkedik el az utcafront felett. Az ingatlan beépíthetőségét mutató övezeti besorolás alapján (Lke-2/D-2), maximum ~bruttó 196 nm összterületű ház építésére lenne lehetőség, melynek függvényében a jelenlegi ~bruttó 407 nm beépített összterület rendkívül különleges előnye az ingatlannak! Remek lehetőség egy vagy akár több generációs családi ház funkció kialakításához a jelenlegi épület megtartása és korszerűsítése mellett!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornafélkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Ibolya IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Ibolya IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY