Eladó ház Budapest XII. kerület, Farkasvölgy 220 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Farkasvölgy 220 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Farkasvölgy 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8136561
Referenciaszám: 317728
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 289 millió Ft

289 millió Ft
1 313 636 Ft/m²
220 m²
Alapterület
850 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 944 969 Ft
Második évtől
1 221 265 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthonos ikerház fél eladó a természetvédelmi terület határán, csendes zsákutcában Farkasvölgyben! A KÖRNYÉK Csendes zsákutcában található, kocsival a MOM park 15 perc, az M7-es bevezetője 10, a belváros forgalomtól függően akár 20 perc alatt elérhető. A közelben számos nemzetközi óvoda és bölcsöde található. Az utca végén induló erdei ösvényen pedig közvetlenül kirándulhatunk a Normafához! A HÁZ Az 1980-as években épült ikerházat a 2010-es években újították fel minőségi anyagokkal, 3 rétegű fa nyílászárókkal, fa parkettával, de tisztasági festések azóta is történtek. Délnyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos, a vastag falak jó a hőháztartása, de a legfelső emeleten légkondícionáló is beépítésre kerül. A KERT Mivel a két ikerház fél egy tulajdonos kezében volt, így egységes arculattal a kert 2023-ban teljesen megújult, rengeteg növény és szép nagy fák kerültek beültetésre, melyekről locsolórendszer gondoskodik. Ennek használatáról megosztási szerződés rendelkezik, a két félhet tartozó rész teljesen elkülöníthető. LAKÁS Három úton közelíthető meg, a legalsó szinten elektromos kapun keresztül juthatunk a kb 30 nm-es garázsba, vagy a gyalogos főbejáraton, vagy a közvetlenül a hátsó kertbe vezető ajtón keresztül. A főbejáraton keresztül előtérbe jutunk, amelyet egy térelválasztó fal választ el az étkezőtől és a konyhától. Található itt még egy ablakos háztartási helyiség, vendég WC és kamra is. Az első emeleten hatalmas nappali található fatüzeléses kandallóval, egy saját erkéllyel rendelkező hálószoba, és egy tágas kádas és zuhanyzós fürdőszoba. A második emeleten három háló és egy zuhanyzós fürdő található. Az egyik szobából közelíthető meg a kb 30nm-es padlás. REZSI A fűtést és melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja, gázszámla átlagosan 40e/hó volt az elmúlt 12 hónapban. Rugalmasan megtekinthető, hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázspanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenes Tamás QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 721 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenes Tamás QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 721 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY