Eladó ház Budapest II. kerület, Törökvész 321 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Törökvész 321 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Törökvész 321 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8126245
Referenciaszám: H484626
Frissítve: 3 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 6 szobás: 650 millió Ft

650 millió Ft
2 024 922 Ft/m²
321 m²
Alapterület
1033 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 125 364 Ft
Második évtől
2 746 790 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a II kerületben, a Nagybányai úton egy 321 m2-es (bruttó 370 m2), 6 szobás, 3 fürdőszobás, MEDENCÉS, TERASZOS, 3 szintes családi ház 1033 m2-es telken, 2 kocsibeállós GARÁZZSAL. A belső terek tágasak, modernek és otthonosak. A funkciók optimálisan lettek kialakítva, a nagy ablakfelületeken keresztül és a teraszokról élvezhetjük a PANORÁMÁT, a VÉDETT KERT és a MEDENCE látványát. Az egész ház és a kert is úgy lett kialakítva, hogy az utcáról és a szomszédoktól sem lehet belátni. Csend, nyugalom vesz körül minden oldalról. A medence fűtött, a kertben öntözőrendszer került kialakításra. Az ház nagyobb részében padlófűtés van radiátorokkal kiegészítve. A fűtést és a melegvizet gázkazán és külön melegvíztároló biztosítja. KLIMÁK is beépítésre kerültek. Az épületet folyamatosan karbantartották, Nagyobb felújítás és átalakítás történt 2013-ban és 2020-ban. A fákkal körül ölelt kertből a középső szintre érkezünk. Itt kapott helyet a ház központi része a nappali, étkező, konyha, dolgozószoba és könyvtárszoba, a kényelmes előszobából külön wc és gardrób is nyílik. Az emeleten 2 erkélyes hálószoba helyezkedik el, fürdőszoba, mosókonyha, a szobákhoz gardróbok lettek kialakítva. A MEDENCE szinten lévő 65 m-es lakrész ami közvetlenül, terasszal kapcsolódik a kerthez, saját konyhával, fürdőszobával, gardróbbal rendelkezik ideális nagyobb gyerekekkel is akik a szülők mellett de mégis önállóan lakhatnak. A házban helyet kapott egy SPA rész is szaunával, masszázs zuhanykabinnal. A ház jelenleg 6 szobás viszont számos lehetőséget rejt magában. A jelenlegi funkciókon kívül lehetőség van 8 szoba kialakítására is. A könyvtár rész átalakított, vissza alakítható az eredeti alaprajz szerint szobává mert ablakokkal rendelkezett. A szobákon kívül több gardróbszoba és tároló helyiség áll rendelkezésre. A 3 fürdőszobán kívül plusz 2 wc kézmosóval szolgálja egy nagyobb család kényelmét is. A lokáció kiváló, 15 perc autóval a belváros, 3 perc a Törökvész úti busz végállomás viszont ha kirándulni szeretnénk a közelben a Hármashatárhegy. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
4 m²
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pörös Emerencia Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pörös Emerencia Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY