Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 354 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 354 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 354 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7920814
Referenciaszám: U0045684
Frissítve: 3 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 6 szobás: 649 millió Ft

649 millió Ft
1 833 333 Ft/m²
354 m²
Alapterület
758 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 122 094 Ft
Második évtől
2 742 565 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TESTRESZABOTT, MODERN LUXUSOTTHON MÁRIAREMETÉN Fontos Önnek a magas minőséggel kialakított, messze a legkorszerűbb műszaki kivitelezéssel fűszerezett prémium életérzés? Örülne, ha Önre szabva, egyedi igényei alapján alakulnának a belső terek és a dizájn? Szívesen elfelejtené a rezsifizetéssel járó kötelezettségeket? Szereti az okosotthonok adta kényelmet? Fontos Önnek a környezetvédelem? Mindezt kínálja ez a II. kerület, Máriaremetén található, 758 négyzetméteres telken elhelyezkedő, panorámás ingatlan egy békés, kiépült, de mégis természetközeli környezetben. A ház kényelmesen megközelíthető tömegközlekedéssel is, buszmegálló 200 m-en belül elérhető, mely a Hűvösvölgyi villamosokhoz csatlakozik. A környéken találhatóak a főváros legjobb óvodái és iskolái közül néhány, továbbá sportolásra, kirándulásra is kiváló helyek vannak a közelben. A ház alaposan átgondolt tervezési munkának köszönhetően, magas minőségű technológiai kivitelezéssel, pazar panorámával rendelkezik, mely egyedi életérzést, kényelmet és nyugalmat biztosít majd lakója számára több mint 350 nm lakóterületen, 5 szobával és egy teljes szintnyi nappali-étkező-konyha élettérrel, valamint számos hasznos helyiséggel. AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI: - AA++ energetikai besorolás - magas minőségű építési anyagok - 10-20 cm vastagságig terjedő grafit hőszigetelés - prémium német Viessmann hőszivattyús rendszer - prémium német Stiebel Eltron központi hővisszanyerő szellőztető rendszer - prémium német AxSun napelemes rendszer prémium osztrák Fronius inverterrel - Honeywell intelligens okosotthon rendszer - egyedileg választható kiváló minőségű burkolatok - hangulatos, intim kert - kétállásos garázsbeálló + fedett beállóhely még egy autó számára - földszinti zöldtetős terasz - emeleti, panorámás erkély AZ INGATLAN KIALAKÍTÁSA: Pince szint - 100,6 nm - kétállásos garázsbeálló + fedett beállóhely még egy autó számára - háztartási és gépészeti helyiségek - tetőablakos hobbiszoba - zuhanyzós fürdőszoba Földszint - 88,11 nm - tágas egylégterű nappali, étkező, konyha, melyhez a hátsókert felé terasz csatlakozás tartozik - mosdó-wc Emelet 77,01 nm - 4 db szoba, - 2 fürdőszoba, - panorámás fedett erkélyek és terasz Panorámás kert - medence kiépítése opcionális. Kedvező fizetési ütemezés, ÁRGARANCIÁVAL! 1. ütem: 30% - adásvételi szerződéskötéskor 2. ütem: 40% - emelt szintű szerkezetkész állapotnál 3. ütem: 30% - kulcsrakész állapotnál Várható átadás: 2025. I. negyedév Az ingatlan további részleteivel, műszaki adataival kapcsolatban, valamint helyszíni bejárás kapcsán keressen bizalommal! Igény esetén a telek és projekt is megvásárolható elkészült tervekkel és műszaki engedélyezésekkel jelenlegi készültségi állapotában (alapozása az épületnek elkészült). Irányár: 649.000.000 HUF (1.720.000 EUR)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
16,5 m²
Terasz:
23,8 m²
Energetikai besorolás:
A+
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sallai György Otthon Centrum - XI. kerület - Szádelő köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sallai György Otthon Centrum - XI. kerület - Szádelő köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY