Eladó ház Békésszentandrás 68 nm
Eladó ház Békésszentandrás 68 nm
Eladó ház Békésszentandrás 68 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8162428
Referenciaszám: M282237
Frissítve: 1 napja

Békésszentandrás eladó családi ház 2 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
110 230 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1427 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 523 Ft
Második évtől
31 694 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegye. Eladásra kínálunk Békésszentandráson egy 2 szobás, 68,04nm-es felújítandó kertes családi házat. A ház csendes környéken, egy 1427 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlanhoz hozzá van építve egy 40 nm-es melléképület. Akár befektetésnek is kiváló lehetőség vállalkozók számára. Békés megye nyugati kapujában, Szarvas városától 5 kilométerre fekszik nyugati irányban. A település fekvését nagyban meghatározza az a tény, hogy a területén helyezkedik el Magyarország jelenlegi 5. legnagyobb állóvize, a Hármas-Körös Kákafoki-holtága. Ezért sokan az Alföld legszebb fekvésű falujának tartják. A településen - túlnyomórészt a holtág mentén - több mint 500 hétvégi ház található, így az komoly idegenforgalmi jelleget kölcsönöz a településnek. Kiváló horgászparadicsom. FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ! A falu határától nem messze található délnyugati irányban Magyarország legnagyobb kunhalma, a Gödény-halom. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Antalicz Rozália Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Antalicz Rozália Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY