Eladó ház Köröstarcsa 65 nm
Eladó ház Köröstarcsa 65 nm
Eladó ház Köröstarcsa 65 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7998780
Referenciaszám: 21461
Frissítve: 3 napja

Köröstarcsa eladó családi ház 2 szobás: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
121 538 Ft/m²
65 m²
Alapterület
575 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 831 Ft
Második évtől
33 384 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Használja ki a Falusi CSOK kínálta lehetőséget! Vásárolja meg és újítsa fel új otthonát állami támogatásból! Köröstarcsán, Mezőberény szomszédságában kínálok eladásra 1993-ban épült, szilikát tégla falazatú, beton alapra és lábazatra épült, felújítandó családi házat. A település legszebb, és legkedveltebb részén helyezkedik el, közvetlen a Liget szomszédságában. Az ingatlan paraméterei: - 2 db külön bejáratú szoba - konyha - étkező - közlekedő - fürdőszoba - WC - előszoba Műszaki jellemzők: - villany és víz bekötve - gáz és a szennyvíz az udvaron belül - beton födém, így a tetőtér beépíthető - tetőszerkezet jó állapotú Ha olyan ingatlant szeretne, amit a saját ízlésének megfelelően tud kialakítani, és felújítani, akkor ez egy jó választás lehet. Felújítás után igazi családi fészek válhat belőle. A tetőtér beépítésével kb. 100 m2 lesz a hasznos alapterülete. A Liget közelsége miatt, természet szeretők és horgászok álma lehet ez az ingatlan. Központhoz közel található, ezért rövid sétával elérhető óvoda, iskola, orvosi rendelő, élelmiszerbolt. Ha Ön is gondolkozik azon, hogy szeretné kihasználni a Falusi CSOK kínálta lehetőséget, akkor ez az ingatlan alkalmas lehet a támogatások igénybe vételéhez. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal. Hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY