Eladó ház Ballószög 88 nm
Eladó ház Ballószög 88 nm
Eladó ház Ballószög 88 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8160040
Referenciaszám: H486884
Frissítve: 1 napja

Ballószög eladó családi ház 4 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
528 409 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1432 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 152 045 Ft
Második évtől
196 501 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes LEHETŐSÉG Ballószög belterületén, egy csendes utcában, családi ház ELADÓ! A ház 2000-ben TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSON és bővítésen esett át, így most 88 m² hasznos alapterületű, IDEÁLIS otthon lehet mindenkinek. Az épület két szoba, konyha, étkező, nappali, kamra, mosdó helyiségekkel rendelkezik, amely minden igényt kielégít. Az ingatlan összközműves, a fűtés kandallóval és gázkonvektorral történik, a meleg vizet pedig gáz- és villanybojler biztosítja. A ház minden FELÚJÍTÁSA és modernizálása megtörtént, beleértve a padló rétegek, nyílászárók, valamint a teljes víz, csatorna- és elektromos hálózat cseréjét. Az 1432 m²-es tágas telek egy része PARKOSÍTOTT és 3 éve gyümölcsfákkal telepítették, még nagyobb kényelmet és egyéni életteret nyújtva új lakóinak. A kert öntözéséhez egy 56 méter mély fúrt kút is rendelkezésre áll, amely gazdaságos megoldást jelenthet a vízellátásban. Az ingatlan PER ÉS TEHERMENTES, továbbá az épülettel kapcsolatos felújítási tervek is rendelkezésre állnak, így akár azonnal elkezdhető a további fejlesztés. A telek beépíthetősége 30%, ami további BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGEKET kínál. Ez az ingatlan RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES áron elérhető, így mind családok, mind befektetők számára KIVÁLÓ választás. Ne hagyja ki ezt a KEDVEZŐ lehetőséget! Érdeklődjön még ma, és tekintse meg személyesen ezt a páratlan INGATLANT Ballószög SZÍVÉBEN! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY