Eladó ház Ballószög 100 nm
Eladó ház Ballószög 100 nm
Eladó ház Ballószög 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8112263
Referenciaszám: HZ071538
Frissítve: 1 napja

Ballószög eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
450 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1065 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 141 Ft
Második évtől
190 162 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!Eladó egy 1065 m²-es telken fekvő, 100 m² alapterületű, téglaépítésű családi ház Ballószög főutcáján 47 500 000 Ft helyett 45 000 000 Ft irányáron!!Az ingatlant azoknak ajánljuk, akik számára fontos hogy az otthona közelében elérhetőek legyen bevásárlási lehetőségek, oktatási intézmények és egészségügyi szolgáltatások isAz ingatlan közepes állapota lehetőséget ad a leendő tulajdonosnak, hogy saját ízlésére szabja, így valóban otthonává tehesse. Ballószög település adottságai révén csendes, nyugodt környezetet biztosít a kisgyermekes családok, de akár az idősebbek számára is.A ház fűtéséről kettős rendszer gondoskodik: választhatunk a gazdaságos vegyes tüzelésű kazán vagy a kényelmes gáz kazán közül, így a téli hónapokban is garantált a meleg és a komfort.Kihasználva a 1 065 m²-es kert adta lehetőségeket, a szabadban töltött időt egyaránt teheti kellemessé a kikapcsolódásra vágyóknak vagy a kertészkedés szerelmeseinek. A nagy méretű, különálló garázs nemcsak járművek számára biztosít helyet, de alkalmas műhelyként vagy extra tárolóhelyként is funkcionálhat.A ház 3 szobával rendelkezik, ami bőséges helyet biztosít akár egy nagyobb család számára is. Az ingatlan részben alápincézett, így extra tárolási lehetőséget kínál vagy akár hobbitevékenységek számára is helyet biztosíthat.Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a tágas, lehetőségekkel teli családi ház Ballószögben, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk egy megtekintés vagy további információk érdekében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szénási István Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szénási István Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY