Eladó ház Balatonfüred 185 nm
Eladó ház Balatonfüred 185 nm
Eladó ház Balatonfüred 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169624
Referenciaszám: HZ069424
Frissítve: 1 napja

Balatonfüred eladó családi ház 6 szobás: 215 millió Ft

215 millió Ft
1 162 162 Ft/m²
185 m²
Alapterület
577 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 703 005 Ft
Második évtől
908 554 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++PANORÁMÁS HÁZ ELADÓ+++Megvételre kínálok Balatonfüreden családiházas környezetben,felújított panorámás házat.Az ingatlan a felújításnak köszönhetően modern és kényelmes élettérrel várja új tulajdonosát. Az elektromos padlófűtési rendszer a hideg hónapokban is kényelmes és meleg otthont biztosítanak, miközben a jó fényviszonyoknak köszönhetően a ház világos és barátságos marad egész évben.A téglaépítés és a szigetelés garantálja a hosszú távú stabilitást és kiváló hőszigetelési tulajdonságokat, ezáltal a fűtési költségek is kedvezőek.Az udvarra néző kilátás pedig ideális lehet azok számára, akik a városi élet nyüzsgésétől távol, de mégis közel szeretnének lenni a mindennapi szükségletekhez.Az ingatlan első emeleti erkélyéről varázslatos balatoni panoráma tárul elénk.A ház négy szintes: -földszint-1.emelet-2.emelet-tetőtérHelységlista:-földszint tároló-1.emeleten található : terasz, előtér, szoba, étkező, konyha, wc, fürdőszoba-2.emeleten található: közlekedő, két szoba, erkély, nappali, fürdőszoba wc-vel, -tetőtérben található: kettő szobaA ház 2018 óta folyamatos felújításokon esett át.-tető csere-szigetelés-nyílászárók cseréje-beltéri ajtók cseréje-burkolatok-fűtésrendszer-külső színezésAz ingatlan 577nm telken fekszik, aminek nagy része betonozott. Balatonfüred a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme, ahol a természet szépsége és a kultúra találkozik. A település csodálatos panorámát nyújt, s számtalan szórakozási és pihenési lehetőséget kínál lakói számára, legyen szó akár a strandokról, hajókirándulásokról, vagy a történelmi nevezetességekről. Balatonfüred dinamikus közössége kiváló lehetőséget kínál mindenkinek, aki az aktív pihenést és a kulturális élményeket keresi egyaránt. Ebben a környezetben az eladásra kínált ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a Balaton varázsát keresik otthonuk közelében.Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1985
Erkély:
12,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY