Eladó ház Balatonfüred 395 nm
Eladó ház Balatonfüred 395 nm
Eladó ház Balatonfüred 395 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8163177
Referenciaszám: 112135
Frissítve: ma

Balatonfüred eladó családi ház 11 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
531 646 Ft/m²
395 m²
Alapterület
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 474 Ft
Második évtől
831 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Péter-hegyi nagyméretű ház, annak, aki nagyban gondolkozna:-) Balatonfüred kedvelt, igényes domboldalán, a Pincemester utcában található ez a családi ház besorolású, de részben kiadásra hasznosított ingatlan. Jelenlegi tulajdonosai az eredeti építtetők, így nehéz szívvel, elsősorban praktikus okok miatt hozták meg a döntést, hogy eladják az ingatlant, így balatonfüredi, igényes, városközponthoz közeli, alacsony emeleti lakás, vagy kisebb családi ház beszámítása szóba jöhet. A ház a 90-es évek elején készült el, kiváló anyagok felhasználásával, és kiváló szakemberek közreműködésével. Alkalmanként frissítésre kerültek elsősorban a festhető felületek, de komolyabb felújítás a karbantartásokon kívül az épületen nem történt. Felső szintjén 4 db kiadó, önálló fürdős szoba van, melyek évről évre festésen, és a szükséges kisebb cseréken, felújításokon estek át, hogy a folyamatos működés biztosítva legyen. Új bojler, néhány éves klímák, folyamatosan cserélődő vizes szerelvények, a fűtés rendszeren új tágulási tartály mellett egész évben alkalmasak a használatra. A középső szint (lakószint) a tágas közösségi tereken kívül eleinte a megszálló vendégek reggeliztetése mellett a privát lakrészben lakó tulajdonosok igényeit is kiszolgálták. Ezen a szinten kapott helyet még a háztartási helyiség és a grillezésnél használható WC is, és innen közelíthető meg belső lépcsőházon keresztül mind a felső, mind pedig az alsó, szuterén szint is. Az alsó szint a telek domborzati viszonyainak köszönhetően jórészt kint van a földből, még a legbelső kazánháznak is van ablaka. A kiváló méretű, szerelőaknás garázson kívül számos helyiség található még a praktikusan, bár az eredeti funkcióhoz megtervezett földszinten, ahol még egy kis fürdőszobás, külön bejáratú apartman is helyet kapott. Főbb jellemzők: Építés éve:1991-1992 Tető: Bramac Nyílászárók: fa, szigetelt, tetőtérben VELUX Fűtés: vegyes tüzelés+ elektromos 688 m2 telek 9 háló+ 2 nappali 5 fürdőszoba+ 3 zuhanyzó 9 WC 6 HŰTŐ-FŰTŐ klíma Alsó szint: 180 m2 (félszuterén) Lakószint: 125 m2 +54 m2 TERASZ Tetőtér:bruttó 125 m2/nettó 90 m2 + 2 ERKÉLY Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY