Eladó ház Balatonfüred 125 nm
Eladó ház Balatonfüred 125 nm
Eladó ház Balatonfüred 125 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7672352
Referenciaszám: U0044559
Feltöltve: 2 hónapja

Balatonfüred eladó családi ház 3 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
1 680 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
519 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 686 656 Ft
Második évtől
887 425 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Balatonfüred Kékidűlő részén, egy új építésű családi házat. A rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan alsó-felső teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Méreteit tekintve 150m2. Csodálatos panorámával rendelkezik a Balatonra és a Tamás-hegyre egyaránt. Nyugodt, ugyanakkor központközeli, modern és a klasszikus stílus tökéletes ötvözésével különleges megjelenésű, belső lépcsővel ellátott 2 szintes nagy teraszokkal (46m2 és 10m2) lett tervezve. Két szoba, nappali-étkező- konyha, két fürdő kerül kialakításra. Az épületek hűtés- és fűtéséről a legmodernebb levegő-víz hőszivattyús rendszer gondoskodik mennyezet hűtéssel, és padlófűtéssel. A lakások A+-os energetikai tanúsítványt kapnak. A vevő igényeihez alkalmazkodva konyhabútor, burkolatok, szaniterek, nyílászárók, kert és kerítés, szabadon választhatók. Az ár ennek függvényében alakul. Tervezett kulcsrakész átadás - a kezdéstől függően 2024-2025. Balatonfüreden köztudottan beszűkültek a lehetőségek, ennek eredményeként egekbe szöktek az árak és ez még egyre fokozódik. Nemrégiben parcellázott belterületén, már elkezdődtek az építések. Csendes nyugodt hegyoldalban egy igényes, teljesen új kertváros fog kiépülni az előttünk álló években. Új utak, parkok, játszótér 2025-re várhatóak. További információkéréssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum személyre szabott, bank független ajánlataival, teljes körű és díjmentes ügyintézéssel segíti Önt a hitelfelvétel során.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY