Eladó ház Bábonymegyer 95 nm
Eladó ház Bábonymegyer 95 nm
Eladó ház Bábonymegyer 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7445020
Referenciaszám: 159066
Frissítve: ma

Bábonymegyer eladó családi ház 4 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
6 466 Ft/m²
95 m²
Alapterület
4006 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 688 Ft
Második évtől
109 449 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159066 hivatkozási számú bábonymegyeri családi ház. Bábonymegyerben, Siófoktól 24 km-re eladó egy 95 m2-es tégla építésű családi ház. Az ingatlan, bár felújítandó, kevés ráfordítással egy tágas, kellemes otthon válhat belőle. Elosztása praktikus, 2 nagy szoba, egy kisebb szoba, hatalmas előszoba /ami nappalinak is kialakítható/, konyha, spejz, fürdőszoba WC-vel található meg benne. Egy zárt terasz is tartozik a házhoz, ami alatt egy nagy pince, vegyes tüzelésű kazánnal, és egy 7m2-es szuterén került kialakításra. A telken van egy másik épület is, ami akár egy külön álló lakrésszé is alakítható. Található benne egy nagyobb szoba és egy másik helyiség. Burkolatuk járólap. Egy kisebb helyiség is rendelkezésre áll, ami akár fürdőszobának is kialakítható. Szerelőaknás garázs és több gazdasági épület is gazdagítja a telket. A 3806 m2-es telken jelentős mennyiségű szőlőtőke lett telepítve. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bábonymegyeri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #159066 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Gábor Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Gábor Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY