Eladó ház Kadarkút 80 nm
Eladó ház Kadarkút 80 nm
Eladó ház Kadarkút 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8136934
Referenciaszám: 2925
Frissítve: 3 napja

Kadarkút eladó családi ház 3 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
343 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2073 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 919 Ft
Második évtől
116 210 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvártól 25 km-re, Kadarkúton kínáljuk megvételre ezt a szépen felújított családi házat. A bruttó 100 m2-es ház lakóterülete 80 m2, ahol két nagyobb méretű szoba, egy szintén tágas étkező, kertkapcsolatos konyha, fürdő, külön kialakított WC és az előtér, közlekedő kapott helyet. Ha szükség lenne plusz egy szobára, az étkezőből ki lehet hozni. A ház teljes belső felújításon esett át, újak a burkolatok, a konyha, a fürdő. Új gázkazán teszi lehetővé a központi fűtést, de alternatív lehetőséget ad a cserépkályha a két szoba között, amit nemrég rakattak át, és egy kis kandalló az étkezőben. A kellemes hőérzet biztosítására légkondi berendezést is szereltek be. Minden külső nyílászáró új, hőszigetelt, műanyag keretes. A háznak két bejárata van: egyik a déli oldalon, kisebb teraszról nyílik, valamint a nyugati oldalon, hátul a konyhába is vezet ajtó. Itt nagyobb, három oldalról védett terasz van kialakítva, ami tavasztól őszig nagyon kellemes és praktikus. Van garázs és melléképület, amik szintén rendkívül hasznosak. A telek sík, gondozott, 2073 m2-es, gazdálkodásra alkalmas. Kadarkút infrastruktúrája jó, de a megyeszékhely is könnyen elérhető. Buszmegálló kb. 200 m-re van, a városközpont 10 perces séta.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY