Eladó ház Alsószentiván 115 nm
Eladó ház Alsószentiván 115 nm
Eladó ház Alsószentiván 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049167
Frissítve: 2 hónapja

Alsószentiván eladó családi ház 3 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
200 000 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1504 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 205 Ft
Második évtől
97 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsószentivánon kínálok megvételre 3 szobás, felújított családi házat, nagy telekkel. Alsószentiván, Sárbogárd vonzáskörzetében található, 600 főt számláló csendes, jó közbiztonsággal rendelkező település. Tekintse meg a You Tube csatornánkra feltöltött videóbemutatót is a lakásról: https://youtu.be/NYOi8zwwYX8 Az épület tégla építésű, hőszigetelt, fagerendás, nyeregtetős, fedése cserép, tetőcsere 5 évvel ezelőtt történt. Ablakok műanyag szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel. Fűtése: Gáz + vegyes tüzelésű kazán, hőleadók radiátorok. Közművek. víz, villany, gáz. Helyiségek: 2 szoba, előszoba, fürdőszoba+WC, konyha, és egy kamra, ami további szobává alakítható át. 1 évvel ezelőtt volt teljes felújítás, az összes burkolat, és a konyhabútor /ami marad az ingatlanban/ ki lett cserélve. A helyiségek a fürdőszoba kivételével laminált parkettával fedettek, fürdőszoba járólapos. Ház körül több melléképület is található, így fáskamra, szerszámos kamra, műhely, ólak, és egy kocsibeálló. Udvarban gyümölcsfák /dió, szilva, alma, sárgabarack, mogyoró/ és művelésre alkalmas terület, telek nagysága miatt építhető rá további épület. Buszmegálló 1-2 perc sétával elérhető, továbbá a közelben található bolt, iskola, óvoda, posta. Település bekamerázott, és polgárőrség is folyamatosan vigyáz a lakók biztonságára. Ajánlom nyugalmat, gazdálkodást kedvelő családok számára. Vasárnap kivételével 9-19 óra között várjuk hívását! Amiben az érdeklődőknek segíteni tudunk: teljesen díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés sok éves szakmai tapasztalattal, kedvező díjú ügyvédi közreműködés biztosítása. Támogatás és tanácsadás az első lépéstől a költözésig!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatoscsendesbeépített konyhabútorvízóráshőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyakas Ildikó Credit Hitel-és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyakas Ildikó Credit Hitel-és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY