Eladó ház Alsószentiván 100 nm
Eladó ház Alsószentiván 100 nm
Eladó ház Alsószentiván 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7534089
Referenciaszám: HZ081809
Frissítve: ma

Alsószentiván eladó családi ház 3 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
230 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1504 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 205 Ft
Második évtől
97 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy nagyon jó állapotú, 100 nm alapterületű, tégla építésű családi házat Alsószentiván csendes utcájában. Az ingatlan 1960-ban épült, 3 szoba, konyha-étkező, fürdő wc-vel, valamint egy akár szobává alakítható, jelenleg kamra funkciót ellátó helyiséggel kialakítva.A telek 1504 nm, melléképületekkel, teljes közművel ellátva, méretéből adódóan háztáji gazdálkodás kialakítására is alkalmas. 2022 elején esett át teljes felújításon. Új tetőszerkezet, cserepek, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint külső szigetelés és színezés revitalizálta a külső megjelenést. Fűtését gázkazán biztosítja, alternatív megoldásként vegyestüzelés is lehetséges.A belső tér friss és modern, a szobák laminált lappal, míg a többi helység járólappal burkolt. Az ingatlan fényviszonya jó, ami világossá és barátságossá teszi a teret. Az udvaron található melléképületek funkcióját az új tulajdonos ízlése szerint alakíthatja ki.Az infrastruktúra kiváló, a közelben található bolt és buszmegálló több irányba induló járatokkal. Az ingatlan tehermentes, így a vásárlás után rövid időn belül költözhető.Alsószentiván magával ragadó környezetben, Fejér megyében található, ahol a csend és a nyugalom a mindennapok része. Dunaújváros közelsége és a kiváló közlekedési lehetőségek ideális lakóhelyet biztosítanak mindazoknak, akik a nyugodt, de mégis elérhető távolságra levő életmódot részesítik előnyben. Békés környezet, kedves közösség és a természet közelsége várja itt az új lakókat. Fedezze fel Alsószentiván varázsát, és tegye otthonává ezt a különleges helyet!Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal. Hitelügyintézésben is állunk rendelkezésére ingyenes segítséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Rácz Dorina Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 577 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Rácz Dorina Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 577 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY