Eladó ház Aldebrő 75 nm
Eladó ház Aldebrő 75 nm
Eladó ház Aldebrő 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150411
Referenciaszám: M280991-4672063
Frissítve: ma

Aldebrő eladó családi ház 2 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
240 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
6877 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Felújítandó Családi Ház Heves megye, Aldebrő Kivételes lehetőség várja egy 6877 m?-es telken található felújítandó családi ház, mely hatalmas potenciállal rendelkezik. Az ingatlan főbb jellemzői: - Két normál méretű szoba ? ideális a család minden tagjának. - Konyha, kamra és fürdőszoba ? minden, ami a mindennapi kényelemhez szükséges. - Közlekedő ? praktikus elrendezés, amely összeköti a helyiségeket. - Fűtés ? gázkonvektor és cserépkályha gondoskodik az otthon melegéről. - Melegvíz ellátás ? villanybojler biztosítja a folyamatos melegvizet. Ez a ház tökéletes választás azoknak, akik saját ízlésük szerint szeretnék felújítani és átalakítani álmaik otthonát egy csendes, vidéki környezetben. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ádám József OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 984 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ádám József OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 984 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY