Eladó ház Aldebrő 73 nm
Eladó ház Aldebrő 73 nm
Eladó ház Aldebrő 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7982322
Referenciaszám: HZ059946
Frissítve: 3 napja

Aldebrő eladó családi ház 3 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
230 811 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3135 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 259 Ft
Második évtől
71 417 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Aldebrő központi részén, kiváló állapotú 3 szobás családi ház eladó, kimagaslóan kedvező áron.Az ingatlan egy tisztasági festést követően azonnal költözhető.Az elmúlt években az alábbi korszerűsítési munkák lettek elvégezve:- szabványosított villanyóra- a klímának a helye elektromos áramhoz való csatlakozáshoz kialakítva- vadonatúj kondenzációs gázkazán- hőszigetelt ablakok, minden ablak redőnnyel ellátvaA fűtés működtetése vegyesen, központi gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal valósítható meg.Minden közmű megtalálható az ingatlanban, villany, gáz, víz, csatorna.A tető jó, a falak nem repedeznek és nem vizesednek.Két beállós garázzsal és hatalmas 3.000 nm-es zöld udvarral, gazdasági melléképületekkel és pincével rendelkezik.A kertet gyümölcsfák színesítik a nyári napokon, amely kert gazdálkodásra is alkalmas. A kert legvégén a Tarna patak csordogál.A közelben megtalálható bolt, orvosi rendelő, iskola, buszmegálló, játszótér, focipálya.Az ingatlan tehermentes azonnal költözhető és birtokba vehető!Jó szívvel ajánlom fiatal pároknak, gyereket tervezőknek, falusi CSOK felvételére alkalmas!Kérem keressen bizalommal, nézze meg és adjon egy ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Zsolt Duna House - Gyöngyös, Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Zsolt Duna House - Gyöngyös, Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY