Eladó ház Albertirsa 125 nm
Eladó ház Albertirsa 125 nm
Eladó ház Albertirsa 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8122981
Referenciaszám: 210_tef
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
759 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1439 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 303 Ft
Második évtől
401 031 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán ezt a 1439 nm es Összközműves plusz fúrt kúttal ellátott körbe kerített telken 125 nm.-es hasznos alapterületű TEHERMENTES ingatlant, mely 2004-ben nyerte el jelenlegi arculatát. Beton alapra épült, szigetelt tégla vegyes falazattal, fa-betonfödémes, agyagcserép héjazattal. A külön álló lakrészben található: előtér, szoba, gardrób, konyha-étkező és fürdőszoba A földszinten: nappali, konyha- étkező, fürdőszoba tetőtérben: 3 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba került kialakításra. A nyílászárók műanyagból készültek, alumínium redőnnyel ellátva. A bejáratoknál két terasz áll. Az épület fűtése gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról működik központi fűtés rendszeren keresztül radiátorokkal. Másodlagos fűtésnek 3 db hűtő-fűtő klíma került beüzemelésre. Mellyeknél a téli fűtésnél H tarifás óra üzemel. A burkolatok: laminált padló, díszburkolat, festett fal, csempe, járólap.  Az ingatlanba az ivóvizet vezetékes víz adja, csatorna, gáz, áram hálózatra kötve. Az elektromos vezetékek rézből készültek. A házon belül fűthető garázs található. A ház hátsó részén egy tágas terasz található. Az ingatlanhoz csatlakozik továbbá egy kazánház és gazdasági kiszolgáló helység. Az udvaron található medence és sütögető. A kertrész igényesen parkosított. Aki vidéken képzeli el életét, itt a kiváló alkalom. A család minden tagjának bőven jut tér. A hátsó árnyékos  teraszon kellemesen pihenhet minden évszakban. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosgardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY