Eladó ház Albertirsa 134 nm
Eladó ház Albertirsa 134 nm
Eladó ház Albertirsa 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972320
Referenciaszám: HZ040334
Frissítve: 6 napja

Albertirsa eladó ikerház 5 szobás: 104 millió Ft

104 millió Ft
776 119 Ft/m²
134 m²
Alapterület
600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 340 058 Ft
Második évtől
439 486 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsára költözne? Szeretne Modern és Kiemelkedő energetikájú ingatlant ön és családja számára?Ebben az esetben önnek AJÁNLOM a 600 nm saját telekrészen lévő nettó 115 nm-s ikerházfelet 25 nm-s terasszal.Az ingatlan 2022-ben épült Porotherm téglából és várható átadása 2023 májusa.Az ingatlanban megtalálható 4 hálószoba, 2 fürdő szoba, kamra illetve háztartási helyiség(mosókonyha) valamint egy 41,5 nm-s Amerikai konyhás nappali is A melegvízről illetve az otthon melegéről a legkorszerűbb japán Fujitsu HighPower hőszivattyú gondoskodik. Padló fűtés mellett minden szobában digitális vezérlésű hűtő-fűtő Galetti Flat fancoilok vannak felszerelve a falra.Új 3 rétegű nyílászáró ablakok vannak az egész házba beépítve. A hőszigetelést elősegítő 10 cm-s dryvit szigetelést kapott a ház.Ezen építési módoknak köszönhető, hogy a saját kertel rendelkező Akadály mentesített családiház AA+ besorolást kapott.Az ingatlan Albertirsa központi részén mégis kis forgalmú utcában található. Környezetében boltok és egyéb szociális létesítmények (óvoda, iskola) találhatók.A folyamatosan fejlődő városban TESCO, COOP Bolt, PENNY Market, óvodák, iskolák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, gyógyvizű strand, Sportpálya (fedett és szabadtéri)egyaránt meg találhatók.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával?A Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY