Kiadó lakás Szeged, Belváros, Dózsa utca 67 nm
Kiadó lakás Szeged, Belváros, Dózsa utca 67 nm
Kiadó lakás Szeged, Belváros, Dózsa utca 67 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7661750
Referenciaszám: 297563
Frissítve: 3 napja

Szeged kiadó téglalakás 2 szobás: 201 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
201 ezer Ft/hó
3 160 Ft/m²
510 EUR/hó
8 EUR/m²
67 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Ez a remek, első emeleti, téglalakás a Dózsa György utcában található. A három szobás albérlet mindennel el lett látva; légkondicionáló, mosogatógép, tanulósarok, hatalmas, beépített gardrób {polcos és akasztós résszel megoldva}, tágas kamra, ahol az összes tisztítószer elfér, kényelmes étkező és még terasza is van! Ahogy belépünk, egyből a világos, felszerelt konyha fogad bennünket {mikró, vízforraló, pirítós-sütő, mosó- és mosogatógép}, melyből a tágas étkezőbe jutunk, ahol az étkezőgarnitúra mellett egy kanapé szolgálja a további kényelmet. A nappalihoz tartozik az erkély, a hálószoba 2 irányból is megközelíthető, melynek egyik, világos ablakához közeli sarkában tanulósarkot alakítottak ki. A fürdőszobában tusolókabin van, a WC külön helyiségben található. Az összes nyílászáró új, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott. A lakás elhelyezkedése szempontjából is tökéletes; a belváros, patika, kávézók gyalog 3 percre, edzőterem és trolimegálló az utcában található. Beköltözéshez 2 havi kaució szükséges.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkélybútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vásárhelyi Anett ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vásárhelyi Anett ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY