Kiadó lakás Budapest II. kerület, Bem rakpart 95 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Bem rakpart 95 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Bem rakpart 95 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7743938
Referenciaszám: 881042
Frissítve: 2 hónapja

Budapest II. kerület kiadó téglalakás 3+1 fél szobás: 1,18 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 389 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,16 millió Ft/hó
12 243 Ft/m²
2 990 EUR/hó
31,47 EUR/m²
95 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet
Kiadó lakás a Bem rakparton. Ezt a bútorozott és gépesített lakást a Bem rakpart csendes részén találhatod, ahol a Duna-parti kilátás egyszerűen lélegzetelállító. A tágas nappaliból gyönyörű panoráma nyílik a folyóra, így minden nap élvezheted a Parlament épületének lenyűgöző látványát. A hálószobák különösen csendes és nyugodt környezetet biztosítanak. Ezen kívül, a lakásban egy szoba méretű iroda is található, amely igény szerint átalakítható. A fürdőszoba is tágas és modern. Az épület új építésű és egy nagy lifttel rendelkezik, melyhez magánkulcsot biztosítunk, így kényelmesen közlekedhetsz. A lakás légkondicionált, így a nyári hőségben is kellemes hőmérsékletet tarthatsz. A konyhában minden szükséges gép megtalálható, hogy könnyedén elkészítsd kedvenc ételeidet. A lakás szép, modern bútorokkal van berendezve, így azonnal beköltözhetsz. Az utcán könnyű parkolási lehetőség áll rendelkezésedre. Az ingatlan csak pár perc sétára található a Batthyány téri piros metró megállótól (2-es vonal), valamint a HÉV vonattól és a villamostól is. Ezáltal könnyedén és gyorsan eljuthatsz a város bármely pontjára. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy Budapesten, a Parlamentre néző panorámával rendelkező lakásban élhess! Hívj most, hogy megtekintsd és lefoglald ezt az lenyűgöző otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panorámabútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY