Eladó ház Legénd 510 nm
Eladó ház Legénd 510 nm
Eladó ház Legénd 510 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7946629
Referenciaszám: 249_gyf
Frissítve: 3 napja

Legénd eladó villa, kastély 9 szobás: 760 millió Ft

760 millió Ft
1 490 196 Ft/m²
510 m²
Alapterület
23000 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 485 040 Ft
Második évtől
3 211 632 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MODERN KÉNYELMET NYÚJTÓ, MÚLT SZÁZADI ELEGANCIÁVAL BÍRÓ BAROKK KASTÉLYBAN LEHET ÚJ OTTHONA! 1. INGATLAN HELYSZÍNE Az ingatlan a festői szépségű Legénd településen található, közvetlenül az erdő szélén, csodás kilátással a falucskára. A környezet természet közeli, mégis könnyen elérhető Budapesttől, mindössze egy órányi autóútra a Ferihegyi reptértől. Nagyméretű, 23000 négyzetméteres a telek, ami ráadásul lehetőséget kínál további szomszédos területek vásárlására is. 2. ÉPÜLET JELLEMZŐI A műemlék védett barokk épület 1750-ben épült, és a mai napig hűen őrzi stílusának eleganciáját, de egyben megújult, modern komfortot is kínál. Az épület 2 bejárattal rendelkezik, vaskos téglafalakkal, három szinten, 510 négyzetméteres összterülettel bír, a múlt században hozzáépített L-alakú oldalszárnnyal együtt. Az ingatlanhoz tartozik egy parkosított kert, mely hatalmas árnyas fákkal nyújt kikapcsolódást, és egy kerti ház pincével, amely helyet ad a számos gépnek, eszköznek a karbantartáshoz, parkápoláshoz. A kastély előtt tágas burkolt felületen van parkolási lehetőség, de akár 8 autónak garázs is építhető. 3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL Az ingatlan ereje a sokoldalúságában is rejlik, hiszen 9 szobával (melyből 4 háló, dolgozó, tárgyaló-könyvtár, szivarszoba, cipőszoba) és persze minden háló saját fürdőszobával rendelkezik. Hatalmas, 60 nm-es nappali, 20 nm-es konyha-étkező, 23 nm-es tárgyaló-könyvtárszoba adja a közösségi élet tereit. Minden helyiség természetes fényben úszik, köszönhetően a délkeletre néző ablakoknak. A fűtés modern gázcirkós padlófűtés, az emeleten radiátorokkal, de az otthon melegéről kandalló is gondoskodik a hidegebb hónapokban. Hangulatos pluszt ad a miliőhöz a gyönyörű téglából rakott borospince kovácsoltvas ajtajával. 4. AZ INGATLAN ÁLLAPOTA ÉS KÖLTSÉGEI Az ingatlan teljeskörűen felújított, így az új tulajdonosra nem vár semmilyen rejtett költség. Borovi fenyő ablakok, vörösfenyő padló, gránit padlólapok mutatják a minőséget. Az épület karbantartása hosszú távon gazdaságos, hiszen a fűtési rendszer energiatakarékos, rezsije kimondottan kedvező! 5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI Szívesen élne a természet ölelésében, de nem szeretne a jó infrastruktúráról lemondani? Ezt kínálja ez a csendes, barátságos falu. Legénd kínálta nyugalom az ideális választás lehet azoknak, akik a városi forgatagból érkezve, egy nyugodtabb, zöld övezeti környezetet keresnek. A közeli erdőségek, mezei utak kiváló lehetőséget biztosítanak a kirándulásokhoz, a szabadidő aktív eltöltéséhez. Az ingatlan panorámás teraszáról pedig gyönyörködhet a vidéki látványban. Ha felkeltettem érdeklődését és kíváncsi, hogy milyen élete lehet egy barokk kastélyban, akkor ne habozzon, hívjon az alábbi számon: 06706234878. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1750
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosétkezőkamragardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh László Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 623 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh László Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 623 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY