Eladó ház Balatonendréd 1200 nm
Eladó ház Balatonendréd 1200 nm
Eladó ház Balatonendréd 1200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8139160
Referenciaszám: HZ068405
Frissítve: ma

Balatonendréd eladó villa, kastély 4 szobás: 1 374,42 millió Ft

1 374,42 millió Ft
1 145 347 Ft/m²
1200 m²
Alapterület
770000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 4 494 048 Ft
Második évtől
5 808 046 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze Fel Ezt Az Elbűvölő Birtokot a Balaton Szívében!Egy ritka gyöngyszem várja, hogy új tulajdonosa felfedezze!Eladásra kínálunk egy lenyűgöző,7.77 hektáros önellátó birtokot Siófok-Törekin, csupán négy kilométerre a Balaton partjától.A birtok három külön helyrajzi számon helyezkedik el, és három fő épülettel büszkélkedhet: egy kastélyként is emlegethető lakóépülettel, egy lovardával és egy szénatárolóval.Exkluzív Jellemzők:Önellátó Lakóingatlan: Saját napelemek, fúrt kút víztisztítóval, és teljes körű szennyvíztisztító rendszer.Különleges Panorámás Környezet:Az épület egy dombra épült, ahonnan a nappaliból nyíló hatalmas erkélyről csodás kilátás nyílik egy saját természetes forrástól táplálkozó halastóra.Többfunkciós Használat:Tökéletes több generáció együttélésére, vagy hasznosítható exkluzív hotelként, vadászkastélyként.További Felszereltségek:- 16 Boxos Lovarda és Kiegészítő Épületek: Ideális lovasok és állattenyésztők számára.- Két Különálló Személyzeti Apartman: Tökéletes a gondnokok és alkalmazottak számára.- Luxus Wellness Részleg: Tervezhető medencével, szaunával, moziszobával és edzőteremmel.Energiarendszer- Fűtésről cserépkályha és padlófűtés gondoskodik, míg a hűtést klíma biztosítja.Ez a birtok egy valódi csoda, amelyet a fotókon is megcsodálhat, de a valós varázsa csak személyes látogatás során tárul fel. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a Balaton közelében saját paradicsomára leljen!Irányár: 3 500 000.- EURVárom jelentkezését, hogy bemutathassam Önnek ezt a különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2015
Erkély:
332,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY