Eladó üdülő és hétvégi ház Tóalmás 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tóalmás 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tóalmás 30 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8161389
Referenciaszám: HZ016438
Feltöltve: 9 napja

Tóalmás eladó üdülő és nyaraló 30 m² alapterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
330 000 Ft/m²
30 m²
Alapterület
249 m²
Telek
2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Tóalmáson BELTERÜLETI, üdülő övezetben eladó egy kis nyaraló, 249 nm-es telekkel.A kert körbekerített, gondozott, szomszédságban állandó lakosokkal.Falazata fa, tetőtér beépítve (manzárd jellegű) , jelenlegi kialakítása :-földszinten félszoba-tetőtérben manzárdszoba-fedett terasz-fedett kocsibeálló-egyéb helyiség, ami fürdőszobának vagy tárolónak használható.Bővíteni, továbbgondolni érdemes az ingatlan, fekvésének és környezetének köszönhetően.Tóalmás híres a közelmúltban felújított gyógyvizes strandjáról, az ingatlantól pár perc sétával megközelíthető, gépkocsival 3 perc.Az itt feltörő víz  2002-ben ásványvízzé, 2004-ben gyógyvízzé lett nyilvánítva.Tóalmás Pest Megye észak keleti határán, Budapesttől 55 km-re fekszik.Megközelíthető, Budapest felől a 31-es főúton Tápiószecsőn át, ahonnan tábla jelzi Tóalmást.Jászberényből a 31-es úton, Nagykátán és Szentmártonkátán keresztül, valamint Gödöllőről az M3-as autópályán keresztül Valkó-Vácszentlászló-Zsámbok útvonalon.A Stadionoktól (Bp.) közvetlen távolsági volánbuszjárat is elérhető.A tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand a közelmúltban felújításon esett át, korszerűsítették és bővítették a szolgáltatások körét is. A vízadó réteg 870 m mélyen található. A víz jellegzetessége- eltérően az alföldi termálvizek nagy részétől- kis keménységű, alkáli-hidrogénkarbonátos. A kútfejnél a víz hőmérséklete 47,5 C.Kérdés vagy megtekintési szándék esetén várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1990
Erkély:
5,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dévai Éva Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 350 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dévai Éva Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 350 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY