Eladó üdülő és hétvégi ház Szűcsi, 24142 10 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szűcsi, 24142 10 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szűcsi, 24142 10 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8147640
Feltöltve: 20 napja

Szűcsi eladó üdülő és nyaraló 10 m² alapterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
550 000 Ft/m²
10 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Az ingatlan bemutató videója elérhető az alábbi linken: https://youtube.com/shorts/SwXJnmg-J9w Gyöngyöstől 15 km-re, Szűcsiben, az 5. gáti horgásztónál faház horgászstéggel, valamint stégen lévő tárolóval eladó. A horgásztó területe körbekerített, zárható kapun és kövezett úton keresztül közelíthető meg, a műút kb. 100 m-es távolságon belül elérhető. A 10 nm-es VÍZPARTI FAHÁZ 3 helyiségből áll: a földszinten szoba és konyha, valamint a tetőtér az alacsony belmagassága miatt alvóhelynek alkalmas. Az épülethez 4 nm-es, fedett terasz kapcsolódik. A vezetékes víz és az áram bekötésre került az ingatlanba. Az épület előtti területen kinti zuhanykabin és nyársaló van. A STÉG jó állapotú, rajta 2 nm-es tároló áll. A nagy szabad vízfelület csodás kilátást biztosít a környékre. Úszózás a nádas mellet is lehetséges. A ligetes-tágas zöld terület családok számára is ideális választás. Az új tulajdonosra békés, nyugodt környezet és remek horgászközösség vár. Az ingatlant horgászoknak, pihenni vágyóknak ajánljuk! Legyen részese egy kiváló közösségnek a Szűcsi tónál!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkocsibeállókertkertkapcsolatoscsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY