Eladó üdülő és hétvégi ház Szigetszentmiklós 83 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szigetszentmiklós 83 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szigetszentmiklós 83 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8142201
Referenciaszám: 107003762
Frissítve: ma

Szigetszentmiklós eladó üdülő és nyaraló 83 m² alapterületű: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
432 530 Ft/m²
83 m²
Alapterület
360 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
SZIGETSZENTMIKLÓSON a Kavicsos-tó közelében eladó egy téglából épült, két szinten 64 m2 alapterületű + 19 m2 beépített tetőterű lakóház a hozzá tartozó 360 m2 telekkel együtt! Az ingatlan 1994-ben betonalapra, B30-as téglából épült és betonfödémmel zárt. Az építés óta a tetőcsere megtörtént valamint a villanyvezetékek is rézvezetékre lettek cserélve. Néhány éve 5 cm-es dryvit szigetelést kapott a homlokzat és a külső nyílászárók is ki lettek cserélve kétrétegű műanyag nyílászárókra. Akar kétgenerációs házzá is kialakítható az ingatlan, ugyanis külön bejárattal rendelkezik az alsó (szuterin helyiség) és a földszint. Az 32 m2-es alsó szinten található egy szoba, egy fürdőszoba és egy Wc helyiség. A középső szinten (32 m2) egy előszoba, nappali, konyha+étkező, fürdőszoba, gardrób helyiségek lettek kialakítva A beépített tetőtérben pedig két szoba (10m2+9m2) került kialakításra. Fűtése elektromos, vízellátása fúrt kútról történik. Az alsó, szuterin helyiségben infrafűtés található, a földszinten tartályosgázról működtetett konvektoros fűtés, az emelete pedig mindkét szobában hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kívánt hőmérsékletről. Közművek: áram, fúrt kút. A postás és a szemetes rendszeresen jár, az ingatlanba be lehet jelentkezni! Az udvarban található egy 24 m-es melléképület is mely szintén lakhatásra alkalmassá van téve, de használható raktárnak, kamrának, műhelynek is. A külterületi telek osztatlan közös tulajdonú, de használati jog megosztással rendelkezik. A ház 1/1 tulajdonban van. Per és tehermentes.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatornaösszkomfortoskocsibeállóklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tassi Róbert Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tassi Róbert Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY