Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvas 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvas 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvas 35 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7833946
Referenciaszám: 41885
Frissítve: 1 hónapja

Szarvas eladó üdülő és nyaraló 35 m² alapterületű: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
1 425 714 Ft/m²
35 m²
Alapterület
553 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál a Szappanos-zugban egy 1982-ben épült, kétszintes, 35 m2-es, közvetlen vízparttal rendelkező, téglaépítésű nyaralót. A szappanos-zugi nyaraló főbb jellemzői: - az épület kétszintes, 35 m2 hasznos alapterületű, tetője cseréppel fedett, téglából épült, 553 m2 telek tartozik hozzá - a nyaralóban nappali, konyha, fürdőszoba illemhelyiséggel, az emeleti részre lépcső vezet, ahol 2 szoba, erkély került kialakításra - a nappali, a konyha, a fürdőszoba, az erkély járólap; a lépcső, a két szoba hajópadló padozatú - az ingatlanhoz tartozik még egy 15 m2-es beton burkolatú fedett kocsibeálló, és egy 8,7 m2-es fedett terasz - közművek: villany, víz-ellátás hidrofor berendezésről (az új tulajdonos rendelkezésére bocsátanak), szennyvízelvezetés saját beton burkolatú derítőbe - fűtéséhez igény esetén a kémény biztosított, melegvíz-ellátása villanybojlerről történik - az egyik szobában ki lett alakítva egy beépített szekrény - 2022-ben a tetőszerkezet és a külső vakolat felújításra került - az udvaron található még egy könnyűszerkezetes tároló, szalonnasütésre alkalmas hely - a vízpart 15 m széles - 1/1-es tulajdonú ingatlan  Amennyiben a fenti 184200013-as azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY