Eladó üdülő és hétvégi ház Szalonna, Hóvirág út 20. 130 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szalonna, Hóvirág út 20. 130 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szalonna, Hóvirág út 20. 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7936588
Frissítve: 14 napja

Szalonna eladó üdülő és nyaraló 130 m² alapterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
230 000 Ft/m²
130 m²
Alapterület
565 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában, a Rakacai-tó partjától 300 m-re, családi háznak is alkalmas, 10 férőhelyes (belterületi), 2022 felújított, télen-nyáron használható, összközműves üdülő, 565 m2-s rendezett telken eladó. A lakótér 3 szobából, étkezőből, 2 konyhából, 2 fürdőszobából áll (összesen cca 130 m2). A szobákhoz kettő, a tóra néző erkély is tartozik, míg a harmadik ablakából az erdő élővilágában lehet gyönyörködni, a házhoz merészkedő őzeknek köszönhetően. A szobák és vizes helyiségek burkolatai újak, a földszinten egy 10 fős étkezős beépített konyha található, vizesblokkal, raktárral, míg az első szinten egy kisebb konyha, további nagy méretű szoba és vizes helyiségek. Az emeleten alpesi stílusú szobák kerültek kialakításra. A fűtése gázkonvektorokkal megoldott, illetve elektromos panellel. A házban központi részen kialakításra került egy kémény is, mely jelenleg használaton kívül van, de akár fatüzelésre vagy központi kazán kialakítására is alkalmas. A kertben fedett tűzrakóhely mellett lehetőség nyílik szalonna sütésre, bográcsozásra. Akár több gépkocsival történő parkolás is megoldott a térköves udvaron, mely fedett kocsibeállóval is rendelkezik. A beálló tetőszerkezete akár napelemek elhelyezésére is alkalmas, csak úgy mint az épület tetőszerkezete. Az ingatlan jól megközelíthető, buszmegálló pár perc sétával elérhető. Az ingatlan szálláshelyként üzemelt, nagy kereslettel, mely tehát akár ezen tevékenység folytatására, akár életvitelszerű tartózkodásra, akár hétvégi pihenésre tökéletesen alkalmas biztonságos, családias környezetben, távol a hétköznapi zajoktól. Csodálatos környezetben pihenhet, élhet, vagy fogadhat üdülő vendégeket.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkolókertcsendespanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 779 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 779 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY