Eladó üdülő és hétvégi ház Győr, Banai úti kertek 49 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Győr, Banai úti kertek 49 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Győr, Banai úti kertek 49 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8157684
Referenciaszám: 165902211
Frissítve: 11 napja

Győr eladó üdülő és nyaraló 49 m² alapterületű: 44,8 millió Ft

44,8 millió Ft
914 286 Ft/m²
49 m²
Alapterület
977 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Győr-BANAI UTI KERTEK-ben kedves kis házikó eladó! Bekuckózna? Pihenne ha hazaér? Szeretne egy házikót? kertet? zöldet maga körül?  ezt itt mind megkaphatja!   A környék szeretett, felkapott a családi házat keresők körében. Ebben az ingatlanban is életvitelszerűen laknak, mint ahogy sokan ezen a részen. A környék biztonságos. Aszfaltos út és közvilágítás is van. Autópálya kb.2km-re a buszmegálló kb.50m-re van.  Besorolása: ZÁRTKER, mely művelés ág alól kivonásra került.    A ház 2022ben épült, téglából és könnyűszerkezetes redszerből. A tetőtér beépíthető. A teljes épület homlokzati és födém szigetelést kapott.  Nyílászárói hőszigetelt mőanyagok szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. A padlófűtést villanykazán üzemelteti. A nappaliban egy nagyon szép mobil cserépkálya lett elhelyezve. A vizet fúrt kút biztosítja.  Kiépítésre került a kamera és riasztó rendszer - igény szerint beköthető. Szemétszállítás is megoldott.   Az előszobán keresztül egy tágas amerikai konyhás nappaliba léphetünk. A konyha rész egy kicsit elkülönítve lett elhelyezve. A konyhabútor modern, felszerelt.  A zuhanyzós fürdőszobában van a villany-kazán és a wc. A hálószoba tágas és világos. A burkolatok szépek, ígényesek.  A nappaliból egy védett kb. 10 nm-es teraszra léphetünk ki.   A telek gondozott, kerített. Kerti csap biztosítja a vízvételi lehetőséget. Többféle gyümölcsfát is találunk.  A kert végében két fa szerkezetű tárolót építettek.   Kellemes, kedves otthona lehet.    Hívjon, akár hétvégén is.   Jogi és energetikai háttér. Ügyintézés A-tól Z-ig.        

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyösszkomfortoskocsibeállóamerikai konyhateraszbútorozotthőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY