Eladó üdülő és hétvégi ház Gödöllő 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gödöllő 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gödöllő 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8160114
Referenciaszám: 688200254
Feltöltve: 10 napja

Gödöllő eladó üdülő és nyaraló 50 m² alapterületű: 15 millió Ft

15 millió Ft
300 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
845 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Gödöllő Boncsok részén csendes, panorámás környezetben eladó egy kivett zártkerti telek a rajta található 50 nm-es házzal együtt.   Az 50 nm-es lakóház akár állandó lakhatásra is alkalmas. Falazata beton és cölöp alapra épített fa szerkezet. Fedése pala. Kialakításra került benne egy szoba, konyha, fürdőszoba/wc. Fűtéséről kályha gondoskodik. Közművek közül a villany  került bevezetésre, víz fúrt kútról megoldott, a szennyvízelvezetés derítőbe történik. A 845 nm-es porta kerített, hátsó részét erdő határolja. Kialakításra került rajta egy száraz pince és több tároló is.   Irányára: 15 000 000 Ft( Kifizetést követően azonnal birtokba vehető) Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Tel.: 0630/870-0328 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.      

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY