Eladó üdülő és hétvégi ház Eger, Szépasszonyvölgy 44 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Eger, Szépasszonyvölgy 44 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Eger, Szépasszonyvölgy 44 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8164571
Referenciaszám: 640_ipe
Frissítve: ma

Eger eladó üdülő és nyaraló 44 m² alapterületű: 15 millió Ft

15 millió Ft
340 909 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1161 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Egerben a Szépasszonyvölgy közelében található Pap-hegy dűlőn, eladó egy nyaraló, amely 1161 m2-es dupla telekre épült. Az ingatlan körbekerített, gyümölcsfákkal beültetett, gondozott kerttel és enyhén lejtős udvarral rendelkezik. A nyaraló épülete kis alapterületű, a lakótér két szinten helyezkedik el. Az alsó szinten konyha és pihenő, az emeleten pedig hálószoba található, ezek linóleummal burkoltak. A földszinten az épület mellett fedett, kerámiával burkolt terasz van. A telekre bevezetésre került a víz és az áram, de a nyaralóba csak az áram lett bekötve, a víz vételezés az udvaron lévő kerticsapon keresztül történik. Az alsó szinten kisebb szerszámos található még, a tetőtér pedig tároló funkciót lát el. Az emeleti szoba és a tetőtér külső lépcsőkön keresztül közelíthető meg. Az épület falazata tufa, a tető hullámpala, a nyílászárók az eredetiek, ezek igény szerinti felújítást igényelnek. A nyaralóhoz vezető murvás-kavicsos út a Kulacs csárdától indul, innen gyalog 10, kocsival 3 perc távolságra található a telek. Az ingatlan közvetlen közelében több hasonló jellegű épület helyezkedik el, ezek rendszeresen látogatottak. A nyaraló kizárólag irodánk kínálatában érhető el, amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyfélkomfortosjó beosztásúvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztián Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztián Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY