Eladó üdülő és hétvégi ház Csapi 34 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csapi 34 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csapi 34 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151227
Referenciaszám: 169465
Frissítve: 2 napja

Csapi eladó üdülő és nyaraló 34 m² alapterületű: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
1 448 Ft/m²
34 m²
Alapterület
3384 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169465 hivatkozási számú csapi nyaraló. Eladó Hétvégi Házas Telek Csapiban Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Csapiban, a festői Zalai-dombság szívében. Ez az  enyhén lankás telek tökéletes választás azok számára, akik a természet közelségét és a csendes környezetet keresik. Főbb jellemzők: - Helyszín: Csapi, mindössze 12 km-re Nagykanizsától és 6 km-re Zalakarostól. - Megközelíthetőség: Könnyű hozzáférés az 7-es főútról, egész évben karbantartott úton. - Terület: Gondozott kaszáló és termőre fordult gyümölcsfák egy 3884 m²-es telken. - Épületek: Egy 34 m²-es tégla épület, amelynek felújítása már elkezdődött. A konyha, nappali (szoba), és a vizesblokk (WC, fürdő) szerkezetkész állapotban van, a szennyvízelvezetés kiépítve. - Kényelmi szolgáltatások: Villany a telken belül, vízellátás fúrt kútból szivattyúval. - Melléképületek: Tároló, állatartásra alkalmas ólak, és gazdálkodásra is használható területek. Tökéletes választás azok számára, akik… - Szeretnének egy csendes, nyugodt helyet a természetben. - Szeretnék élvezni a saját termesztésű gyümölcsök ízét és a rendezett, termékeny réteket. - Saját ízlésük szerint fejeznék be a már elkezdett felújítást. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját hétvégi házat alakíthasson ki a zalai dombok között.  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csapi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169465 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY