Eladó üdülő és hétvégi ház Budapest III. kerület 18 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Budapest III. kerület 18 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Budapest III. kerület 18 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166912
Referenciaszám: HZ065935
Feltöltve: 4 napja

Budapest III. kerület eladó üdülő és nyaraló 18 m² alapterületű: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
1 105 556 Ft/m²
18 m²
Alapterület
1051 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Budapesten a III. kerületben, Csúcshegyen az aszfaltozott Mécsvirág utcában eladó egy 1051nm telekkel rendelkező zártkerti ingatlan, melyen található egy 18nm-es földszintes faház, mely keményfával burkolt homlokzatú. Jó állapotú az épület, száraz. Áll egy szobából, étkezőből és egy főzőhelyiségből, s egy wc és egy tároló is benne van az alapterületben.Az épület mögött a föld alatt kialakításra került egy 8m3-es esővízgyűjtő, melyről a wc üzemeltethető és a locsolás erről megoldott. Jelenleg nincs vezetékes víz és csatorna a területen. Fúrt kút kialakítására van lehetőség a további vízellátáshoz.Továbbá van még egy 10nm körüli pince, mely terv szerint terménytároló, de borospinceként is használható. Közvetlen az épület mellett lett kialakítva.Több szőlőlugas is van a telken, az egyik a kocsibeállónál van, így árnyékos védett beálló van egy gépkocsinak.Az utcában be van vezetve a gáz és kábelTv-internet szolgáltatás üzemel.A jelenlegi tulajdonosok nyaralónak, kiskertnek használták az ingatlant. Lehetőség van a telek méretének az 5%-ban földszinten bővíteni, azaz 53nm-ig az épületet. Legnagyobb épületmagasság 4,5m-ig megengedett, így tetőtér ráépítéssel lehet a lakóterületet esetlegesen növelni. Amennyiben a meglévő feltüntetett épület bontásra kerül, úgy új épület nem építhető.Az ÓBÉSZ alapján Mk-2-mezőgazdasági terület övezetben van (beépítési paraméterek: ÓBÉSZ 237§; 2.számú melléklet 23.táblázat).A szomszédságban több újjonnan épült ház van már, melyeket állandó lakhatásra használnak. Akár ezt a kisházat is kisebb ráfordítással ki lehet csinosítani, bővíteni, de a terület átminősítésére nincs ígéret.A telek 11,5m széles és kb. 91,5m hosszú. Az épület a közepe táján helyezkedik el és a felső részéről gyönyörű panoráma nyílik lefelé.Az irányára 19,9millió Forint.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gujdár Zsuzsa Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gujdár Zsuzsa Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY