Eladó üdülő és hétvégi ház Berekfürdő 287 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Berekfürdő 287 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Berekfürdő 287 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8142494
Referenciaszám: 169102
Frissítve: ma

Berekfürdő eladó üdülő és nyaraló 287 m² alapterületű: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
50 286 Ft/m²
287 m²
Alapterület
1052 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169102 hivatkozási számú berekfürdői társasüdülő. A berekfürdői üdülő jellemzői: Az épületben két szinten, szintenként 4-4 apartman található, amelyek közül az egyikhez két szoba is tartozik az emeleten. Mindegyik szálláshelyhez tartozik külön wc helyiség és fürdő, valamint konyha. A fűtés házközponti, ami emeletenként van megoldva, a meleg víz ellátását több bojler biztosítja. A felső szinten részben védett a terasz, ahonnan egy "nászutas" szálláshely nyílik. A különálló egységeken kívül a földszinten és az emeleten is van egy-egy társalgó/nappali, ami a közösségi tér. A szobák felszereltek- ágy, tv, szekrény, hűtő,... Ezek mind a vételár részét képezik. Van egy hatalmas fákkal beültetett, sok árnyékot és madarak részére otthont adó fa az udvarban.  A telek körbekerített, két oldalról is be lehet menni a portára. A vendégek eddig a kerítés előtti rendezett füves területen parkoltak, de az épület fő bejárata az aszfaltozott út felől közelíthető meg, ahol parkoló helyek is ki vannak alakítva. Több magánkézben lévő szálláshely van a szomszédban, de van egy nagyobb szálloda is az út túloldalán. Egész évben vonzza a látogatókat a fürdő, illetve a gyógyulni  vágyókat. Az udvaron van egy süllyesztett, épített medence, ami körben le van határolva, illetve fedett. Ehhez külön gépészet  is tartozik. A telken egy külön bejáratú épületrész van, ami igény esetén szintén lakható. A tulajdoni lapon társasüdülő a besorolása az ingatlannak, ami két hrsz-on található. Jelenlegi tulajdonosa egyben kívánja értékesíteni. Tégla falazatú, tegola fedésű, 1980-as években épült, szigetelt. Berekfürdőn, 8 db apartmann kiadására alkalmas, 4 évszakos, külön medencével rendelkező ingatlant nem nagyon lehet találni- befektetésnek felújítás után kiválóan alkalmas (szállóvendég fogadása, munkásszálló, társas házi lakások kialakítása,..) Berekfürdői Termál- és Strandfürdő: alkáli-hidrogén-karbonátos, jódos gyógyvizére népszerű termál- és strandfürdő épült, évente 300 000 vendéget vonzva. Kikapcsolódásként ajánlható: az aktív és passzív pihenés egyaránt biztosított. Állandó kiállítás látható a Bod László Művelődési Központban., a Hortobágyi Nemzeti Park közelsége (2 km) kínálja a gyalogtúrát, természetjárást, de van kulturális program lehetőség is pl. a Szovjet Repülőtér Titkai múzeum. Közelben található nagyobb városok: Karcag, Debrecen. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó berekfürdői társasüdülő, vagy bármely más társasüdülő és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169102 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasüdülő vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY