Eladó lakás Zalaszentgrót 68 nm
Eladó lakás Zalaszentgrót 68 nm
Eladó lakás Zalaszentgrót 68 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7952000
Referenciaszám: H479060
Frissítve: 4 napja

Zalaszentgrót eladó téglalakás 2 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
366 176 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 418 Ft
Második évtől
105 223 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Zalaszentgrót központjában egy 68 m2- es társasházi lakást. A frekventált helyen található ingatlan elrendezése: -kettő szoba -konyha, étkező -fürdőszoba -Wc -folyosó -kamra -erkély A kisebb felújításon átesett ház nyílászárói jó állapotúak, fűtése konvektorral történik. A szobák burkolata parketta, tágasak, világosak, külön bejáratúak nem egymásból nyílnak. A konyhában beépített bútor található, innen nyílik a kamra. A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön van. A folyosón található beépített szekrény kisebb gardróbként funkcionálhat. Erkélye nyugati tájolású, városi panorámával. A szomszédban élelmiszer boltok, cukrászda óvoda is van. De további intézmények, Bölcsőde, Általános Iskola, Városháza, Rendőrség, Posta, Háziorvosi és Szak rendelők, Gyógyszertár is csupán néhány perces sétával elérhetőek. Zalaszentgrót Zala vármegye északkeleti részén, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő város, a Zalai-dombságban, a Zalaapáti-hát területén, a Zalaszentgróti járás központja. A településhez tartozik Kisszentgrót, Tüskeszentpéter, Csáford, Zalakoppány, Zalaudvarnok és Aranyod településrész. A Balaton , Keszthely fél órán belül elérhető autóval, de a termálvíz kedvelői helyben is megtalálják a lehetőséget. Amennyiben a hírdetés felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. Ügyfeleinket DÍJMENTES hiteltanácsadó segíti álmai otthonának elérésében. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY