Eladó lakás Zalaszentgrót 52 nm
Eladó lakás Zalaszentgrót 52 nm
Eladó lakás Zalaszentgrót 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7910383
Referenciaszám: H476866
Frissítve: 4 napja

Zalaszentgrót eladó téglalakás 3 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
548 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 189 Ft
Második évtől
120 436 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaszentgrót belvároshoz közeli részén kínálom eladásra egy teljesen felújított társasházi lakást, saját kertrésszel, és önálló garázzsal, mely a vételár részét képezi. Az 1970-es években épült, tégla falazat, hullámpala tetőfedéssel. Négy lakásos társasház magasföldszintjén helyezkedik el, kedves lakóközösség. Minden lakáshoz saját terasz, osztatlan közös kert tartozik, a lakók megegyeztek, ki melyik területet használja. Zárt lépcsőház, minden lakás külön mérőórával rendelkezik. Egyedi gázfűtés( konvektor), illetve két szoba között cserépkályha. A felújítás 2013-tól folyamatos volt, a fa nyílászárók újak redőnnyel, szúnyoghálóval, új fürdőszoba külön toalett, új a konyha, villanyvezetékek a két nagyobb szoba kivételével fel lett újítva. Helyiségek: - három kényelmes méretű szoba, kádas fürdőszoba + bidé, wc, közlekedő, konyha, terasz - meleg vizet villanybojler szolgáltatja - garázs kb. 20nm, villannyal, pincével , fűthető vaskályhával - az ingyen öntözés közös fúrt kúttal megoldható - burkolatok a szobákban parketta , a többi helyiségben mázas kerámialap - az épület egy része külső szigetelést kapott Minden korosztály megtalálja otthonát, mind a lakásban, mind a településen. Belváros séta távolságra bolt, iskola , stb... Bútorzat tárgyalás részét képezi. Az ingatlan 1/1-es tulajdon , per és tehermentes. Vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető. Alaprajz tájékoztató jellegű! Zalaszentgrót Zala vármegye északkeleti részén, a Zalaszentgróti járásban, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő város. A településhez tartozik Kisszentgrót, Tüskeszentpéter, Csáford, Zalakoppány, Zalaudvarnok és Aranyod településrész. A városban polgárőrség működik. A nagyvárosok Zalaegerszeg, Keszthely 25 perc autóút távolságra. Főbb nevezetességei: Batthyány-kastély Kiskastély Szent Gróth Termálfürdő és Szabadidőközpont Felkeltettem érdeklődését előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kassné Pap Andrea Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kassné Pap Andrea Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY