Eladó lakás Zalacsány 68 nm
Eladó lakás Zalacsány 68 nm
Eladó lakás Zalacsány 68 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8139904
Referenciaszám: U0046568
Frissítve: 11 napja

Zalacsány eladó téglalakás 2 szobás: 61,65 millió Ft

61,65 millió Ft
906 618 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 178 924 Ft
Második évtől
244 179 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! ZALACSÁNY KEDVELT RÉSZÉN ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS, KÖZEL A GOLF PÁLYÁHOZ ELADÓ! Az ingatlan főbb jellemzői: -lakófelület 50nm, terasz 37nm -a lakás a földszinten található -a társasház egy zárt lakóparkban található -nyugodt, zöld környezet -golf kedvelő, pihenni és relaxálni vágyó, gyógyfürdőben rehabilitációt igénylő, leendő ingatlan tulajdonosok figyelmébe ajánljuk -minőségi anyagok, világos nyitott terek jellemzik az ingatlant -modern kialakítás: előtér, nappali-konyha-étkező egy légtérben, 1 hálószoba, fürdőszoba -a nagyobb méretű hálószobából kis erkély nyílik, mely kiválóan alkalmas a reggeli kávé elfogyasztására -nyílászárók: 3 rétegű üveggel ellátott, fa szerkezetű, beépített műanyag lamellás elektromos redőnnyel. -fűtés: elektromos padlófűtés, helységenként szabályozható, távvezérelhető -a meleg vizet elektromos bojler biztosítja -a ház alagsorában wellness részleg és szórakoztató központ kiépítése zajlik -a környék bővelkedik kirándulási és kikapcsolódási lehetőségekben: Zala Springs Golf pálya, Kehida Termál, Hévíz, Keszthely, Sümegi vár, Zalakaros Gyógy- és Élményfürdő, Zalaegerszeg Amennyiben felkeltette érdeklődését és további kérdés merül fel, hívjon vagy írjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Terasz:
37 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Etelka Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Etelka Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY