Eladó lakás Veszprém 35 nm
Eladó lakás Veszprém 35 nm
Eladó lakás Veszprém 35 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8164670
Referenciaszám: 319224
Frissítve: 3 napja

Veszprém eladó téglalakás 1 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
1 140 000 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ 1. EMELETI GARZONLAKÁS A FÜREDI DOMBON, SAJÁT KÜLTÉRI BEÁLLÓVAL ÉS TÁROLÓVAL! - Az ingatlan TEHERMENTES - - A birtokbaadás adott esetben AZONNAL megtörténhet - - A lakáshoz tartozik SAJÁT KÜLTÉRI AUTÓ BEÁLLÓ és SAJÁT ZÁRHATÓ TÁROLÓ. ALAPADATOK: A lakópark: - Építési éve: 2008 - Szerkezete: Tégla - Szintek száma 5 - Környezete csendes - A közlekedés kiváló a város bármely pontjára - Parkolni a ház előtt lehetséges, SAJÁT BEÁLLÓN A társasház rendelkezik MEGTAKARÍTÁSSAL és BIZTOSÍTÁSSAL is, a lakók kedvesek. A társasház tervezi a közeljövőben a KÜLSŐ SZIGETELÉST! A lakás: - Az 1. EMELETEN található - Hasznos alapterülete: 35 m2 - 1 egész szobából, konyhából, fürdőszobából és WC-ből áll - A hideg- és meleg burkolatok jó állapotban vannak - A fűtést és a melegvizet HÁZKÖZPONTI KAZÁN biztosítja - A nyílászárók MŰANYAG nyílászárók ÁLTALÁNOS REZSI KÖLTSÉGEK: Közös költség: 14.000 Ft.-/hó mely tartalmazza a társasház megtakarítását, biztosítását és a közös használatú rezsiket! Áram: 4.500 Ft.-/hó Víz: 3.500 Ft.-/hó Fűtés+melegvíz (gáz): 10.000 Ft.-/hó (télen) 5.000 Ft.-/hó (nyáron) További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén! :) AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY