Eladó lakás Veszprém 74 nm
Eladó lakás Veszprém 74 nm
Eladó lakás Veszprém 74 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7983086
Referenciaszám: LK015007
Frissítve: 2 hónapja

Veszprém eladó téglalakás 3 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
648 649 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 950 Ft
Második évtől
202 840 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprémben, a város szívében, az egyetem közelében kínálunk eladásra egy tágas, 74 m2-es, 3 szobás téglalakást. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, mind a városközpont, mind az egyetem könnyen elérhető pár perc sétával.Az ingatlan elrendezése praktikus és kényelmes, három szoba, konyha, kamra, valamint fürdő és WC egy helyiségben található. A lakás magasföldszinti elhelyezkedésű.A fűtés gázkonvektorral megoldott, míg a meleg víz ellátásáról 2016-ban kicserélt villanybojler gondoskodik. A lakás szobáiban parketta található, míg a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok 2018-ban lettek cserélve, és mindegyikük rendelkezik műanyag redőnnyel.A közös költség rendkívül kedvező, magában foglalja a társasház biztosítását, lépcsőház világításának karbantartását, felújítási alapot, szemétszállítást és lépcsőház takarítását. Az ingatlanhoz kb. 8 négyzetméteres pince-tároló is tartozik.Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék saját ízlésük szerint kialakítani otthonukat. Az  kiváló infrastruktúra további előnyt biztosít a leendő tulajdonos számára, hisz a közelben megtalálható minden amire a hétköznapokban szükség lehet.Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kínálat,  hívjon fel, és jöjjön el nézze meg leendő otthonát.Most lehetősége van arra, hogy saját álmai otthonát megtalálja Veszprém egyik legkedveltebb környékén.Vásárolna,  de nincs meg rá a megfelelő keret ?? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libisch Anita Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 70 385 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libisch Anita Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 70 385 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY