Eladó lakás Vác, Václiget 71 nm
Eladó lakás Vác, Václiget 71 nm
Eladó lakás Vác, Václiget 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131740
Referenciaszám: 13206_bhv
Feltöltve: 1 hónapja

Vác eladó téglalakás 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
421 127 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó társasházi tégla építésű lakás Vácon a Szent László úton. Eladásra kínálok Vác déli részén a Szent László úton, 6 lakásos társasház, földszintjén 71 m2-es, két szobás erősen FELÚJÍTANDÓ, összkomfortos tégla építésű lakást. A lakóingatlan magán viseli az adott kor építészeti jegyeit, ezért bizonyos részek saját elképzelés alapján módosítható. A 6 lakásos társasház terméskő alapra, tégla falazattal, betonfödém és cserépborítással épült. Az ingatlanba betonlépcsőn jutunk be, ahol előszoba, kamra, nagy étkezős konyha, kádas fürdőszoba WC-el, szoba (13 m2) valamint nappali (22 m2) található. A lakás belmagassága 3.3 méter, ezáltal galériázható. Közművek: víz, villany, gáz valamint csatorna. Fűtés: gázkonvektorról működik. Meleg vizet bojler biztosítja. Közös költség: 5. 000.- Ft/hó, amely tartalmazza a ház biztosítását, közös képviselő díját, szemétszállítást. Minden lakáshoz egyedi mérőórák találhatók. Az ingatlanhoz tartozik egy bekerített telekrész és azon téglából épült saját használatú 15 m2-es tároló lett építve. A lakás előtt parkolási lehetőség biztosítva. Komplett elújítás után remek otthona lehet idősebb vagy fiatal házaspárnak. Irányár: 29. 900. 000.-Ft Miért érdemes Vácra költözni? Hétvégi kirándulások kiinduló pontja ( bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben ). Számos neves sportegyesület van Vácon (kézilabda, labdarúgás, evezés stb.) Kitűnő iskolák működnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 főiskola ). A jó oktatáson túl a súlyponti kórház, remek munkalehetőség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidővel ) teszi vonzóvá Vácot, Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú Budapest–Vác–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város. Amióta megépült a 2/A út (M2 autópálya), a Budapest – Ipolyság – Krakkó útvonal elkerüli a várost.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűkamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gere Géza Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gere Géza Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY