Eladó lakás Telki 176 nm
Eladó lakás Telki 176 nm
Eladó lakás Telki 176 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8110453
Referenciaszám: LK076219
Feltöltve: 1 hónapja

Telki eladó téglalakás 7 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
737 589 Ft/m²
176 m²
Alapterület
7 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy napfényes, kertkapcsolatos földszintes és tetőteres 176.25 négyzetméteres lakás egy négy lakásos társasházban Telkiben.A ház 1999-ben 38-as téglából hőszigetelő vakolattal és műanyag hőszigetelő nyílászárókkal épült meg. A házban gáz cirkó fűtés, radiátoros és padlófűtés, valamint a tetőtéri helyiségekben mennyezeti hűtés-fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A telek mérete 1380 nm, két utcára nyíló, szépen gondozott kerttel, locsolórendszerrel.Az ingatlan egyedi adottságai közé tartozik a földszinten lévő nagyméretű nappali (53 nm) kandallóval, amely a téli estéket teszi meghitté, konyha (8,60 nm), két különálló szoba (16,6 nm és 14,13 nm), gardrób (2 nm), és egy tágas fürdőszoba (7,7 nm) káddal és tusolóval. A nappaliból nyíló tágas terasz nyújtja a tökéletes pihenési lehetőséget a gyönyörű kertben, tavasztól őszig.A lakásban külön tetőtéri lakrész is kialakításra került, ami további 4 szobát, egy előszobát és egy tágas fürdőszobát foglal magában, összesen 73.95 négyzetméterrel. Ez ideális lehet nagycsaládosoknak, ahol a földszinten a szülők, míg a tetőtérben a gyerekek birodalma alakítható ki. Az épület alatt található 182 négyzetméteres közös helyiség további felhasználási lehetőségeket kínál, melyekről az új tulajdonosok dönthetnek és azt Alapító Okiratban rögzítik. További lehetőség van a garázsban két autó beálló megvásárlására.Telki festői környezetben, Budapesttől 21 kilométerre található, így a városi élet előnyeit élvezhetjük, miközben a természet közelségének nyugalmában is részesülhetünk. Ez a csodálatos ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik tágas, napfényes otthont keresnek csendes, családbarát környezetben.Kérem hívjon bizalommal a több információért!CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bódi Ágnes Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 488 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bódi Ágnes Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 488 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY