Eladó lakás Tatabánya, Bánhida 74 nm
Eladó lakás Tatabánya, Bánhida 74 nm
Eladó lakás Tatabánya, Bánhida 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7849777
Referenciaszám: H473563
Frissítve: 2 hónapja

Tatabánya eladó téglalakás 4 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
878 378 Ft/m²
74 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 536 Ft
Második évtől
274 679 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Tatabánya Bánhidán egy 4 lakásos társasházban egy újépítésű, 4 szobás, 75 nm-es kertkapcsolatos társasházi lakást kocsibeállóval. A telken 2-2 lakó tömbből kerülnt kialakításra, tömbönként 2-2 lakóegységgel. A négy lakásból már csak 2!! lakás elérhető (2-es, 3-as lakás) A lakóegységek között fa szerkezetű pergolák alatt kerültek kialakításra a lakóházakhoz tartozó gépkocsi beállók. Mind a négy lakóegység megegyező alaprajzi kialakítással készült. Az ingatlanokban praktikusan elkülönül egymástól a privát szféra és a közös helyiségek (nappali-konyha, terasz) Egy közlekedőn keresztül jól elszeparálva közelíthető meg a a három hálószoba és fürdőszoba. A nappali pedig az udvar irányába került kialakításra, úgymint az étkező és konyha. A nappaliból közelíthető meg a hátsó és előkert irányába kialakított terasz. Az épületekhez tartozó teraszok elhelyezése úgy került kialakításra, hogy a lakóegységek ne legyenek kapcsolatban egymással. A vizesblokk magában foglalja a fürdőszobát egy WC-vel, egy háztartási helyiséget, és az abból nyíló különálló WC-t. A háztartási helyiségben kapott helyet, egy a fűtést szolgáló kondenzációs turbó kombi gázkazán, és melegvíz ellátását biztosító hővisszanyerős villanybojler, valamint a mosógépnek kialkított leállás. A lakóegységek bejáratai egymástól függetlenül megközelíthetőek a társasház tulajdonában lévő térkövezett magánúton. Az ingatlan alkalmas újépítésű CSOK igénybevételére még 2023-ban! Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy csak szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
22,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zoltán Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zoltán Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY