Eladó lakás Szombathely 55 nm
Eladó lakás Szombathely 55 nm
Eladó lakás Szombathely 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8113006
Referenciaszám: LK061534-4646079
Frissítve: ma

Szombathely eladó téglalakás 2 szobás: 26,99 millió Ft

26,99 millió Ft
490 727 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 332 Ft
Második évtől
106 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!ERKÉLYES, 2.EMELETI TÉGLA LAKÁS A BOLYAI J. U-BAN ELADÓ!Eladó egy 55 nm-es, erkélyes, 2 szobás, déli fekvésű, napfényes, udvari nézetű, tégla építésű ingatlan, Szombathely egyik közkedvelt zöldövezeti, parkosított részén, a Bolyai J. u-ban. A lakás négyemeletes, szigetelt épület második szintjén helyezkedik el, garantálva ezzel a kényelmes lakhatást. A lakás állapotát tekintve lakható de igény szerint modernizálható.Helyiségei:- szoba- szoba- erkély- előtér - kamra- konyha + étkező- fürdő + wc Ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis központi helyen szeretnének élni. A közelben található minden, amire csak szüksége lehet: boltok, iskolák, a Tófürdő/strand, a Csónakázó tó, a Fedett Uszoda és Termálfürdő és tömegközlekedési lehetőségek, mindez csak néhány lépésnyire a lakástól. Az otthon melegét gázkonvektoros fűtés biztosítja, melynek köszönhetően a téli hónapokban is kellemes hőmérséklet uralkodik a lakásban. A napfényes elhelyezkedés következtében a lakás világos és barátságos légkört áraszt, amely minden napját felvidítja.Az ingatlanhoz egy saját pincerekesz és egy közös tároló is tartozik. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított a ház előtti parkolóban.Jogilag rendezett állapotú, viszonylag gyorsan költözhető!Praktikus választás lehet egyedülállóknak, pároknak, kisebb családnak, de befektetésnek is remek lehetőség, mert albérletbe gyorsan kiadható. Csend, nyugalom, alacsony rezsi és mindez kedvező áron! További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!Ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
B
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tiborcz Benedek Duna House Uránia Szombathely Az iroda összes hirdetése
+36 30 348 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tiborcz Benedek Duna House Uránia Szombathely Az iroda összes hirdetése
+36 30 348 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY