Eladó lakás Szombathely, Belváros 58 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros 58 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros 58 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8172745
Referenciaszám: 464707
Feltöltve: 3 napja

Szombathely eladó téglalakás 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
618 966 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathelyen a Belvárosban felújított társasházi lakás várja új tulajdonosát! Helység: Szombathely, Belváros Ingatlan típusa: első emeleti társasházi lakás téglaépületben Alapterület: 58 m2, jó elrendezés Szobaszám: 2 szoba, egyedülállóknak, pároknak, kisebb családnak megfelelő Költözhető: Azonnal - Ne várjon, kezdje az új életét most! Ingatlan állapota: -Felújított -Minőségi anyagok és kivitelezés -Új elektromos hálózat, új burkolatok, új szaniterek, új hőszigetelt ablakok redőnnyel -Alacsony fenntartási költség -Tiszta, rendezett lépcsőház, kellemes lakóközösség - Azonnal költözhető Kilátás és tájolás: Délkeletre néző nagyméretű új műanyagablakok Komfortfokozat: Komfortos. Fűtés és hűtés: Gázkonvektoros Parkolás: Utcán, fizető övezetben, ottlakóknak kedvező parkolóbérlet váltható Egyéb extrák: közös udvar, külön fürdő WC, redőnyök, pincében saját tároló Irányára: 34.900.000- Ft Leírás: Eladó egy felújított, két szobás társasházi lakás Szombathely belvárosában. Az ingatlan ideális választás egyedülállóknak, pároknak, kiscsaládosoknak, akik szeretik, ha minden, a hétköznapi élethez szükséges intézmény pár perc sétaútra található. A társasház a Főtér közelében épült. A lakás azonnal költözhető. A tágas 2 szoba teret kínál a kis család minden tagja számára. A nagyméretű gázkonvektorok biztosítják a kényelmes hőmérsékletet bármilyen időjárási körülmények között. A délkeleti tájolásnak köszönhetően bőséges természetes fény árasztja el az otthont, de a meleg nyári napokon a redőnyökkel akár teljesen kiszűrhetjük a napfényt. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretne többet megtudni, vagy megtekintené a lakást, lépjen kapcsolatba velünk még ma! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően több bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, és új otthonához kedvező lakásbiztosítást is köthet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pincebeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Finta András Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 416 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Finta András Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 416 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY