Eladó lakás Szombathely, Belváros 37 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros 37 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros 37 nm
Hirdetéskód: 8146678
Frissítve: 14 napja

Szombathely eladó téglalakás 1 szobás: 5,99 millió Ft

5,99 millió Ft
161 892 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
szuterén
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HA LAKHATÁSÁT AKARJA IGAZÁN OLCSÓN MEGOLDANI, VAGY VÁLLALKOZÁSÁT SZERETNÉ ALACSONY KÖLTSÉGVETÉSSEL ELINDÍTANI, AKKOR VALÓSZÍNŰ EZT KERESI: Szuterént kínálunk juttányosan. A házat amelyban a tehermentes ingatlan található Weiss Oszkár tervezte. Az 1901-ben épült maszív építmény első tulajdonosa a Laky család volt. A belső teret boltívek tagolják, amelyek egyedi hangulatot varázsolnak a helynek. Egy műanyag ablak és biztonsági acél bejárati ajtó már beépítésre került, a zárhatóság és a munkálatokhoz szükséges eszközök biztonságos tárolása okán. További ablakok beépíthetőek! Közművek jelenleg: víz, villany, csatorna. Gazdaságos fűtési mód: Klíma / infra panel vagy padló film.. Gáz vételezés is rendelkezésre áll! Az eladási ár értékbecslés alapján megállapított, jelen állapot szerint meghatározott érték kevesebb mint 50 %-a. Kérésre a jelenlegi állapotról videót küldök!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 94 360 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 94 360 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY