Eladó lakás Szolnok 116 nm
Eladó lakás Szolnok 116 nm
Eladó lakás Szolnok 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8141195
Referenciaszám: LK062980
Frissítve: ma

Szolnok eladó téglalakás 4 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
685 345 Ft/m²
116 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 948 Ft
Második évtől
335 954 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, ha Ön olyan ingatlant keres, amely magában hordozza a kényelmet, a stílust, és mindezt egy kiváló helyszínen. Forduljon hozzám bizalommal, és tegyük meg az első lépést álmai otthona felé ma! A lakóterület eleganciáját  a magas minőségű, gondosan kiválasztott anyagok is növelik. Ennek az otthonnak az elhelyezkedése ideális választás azok számára, akik a belváros közelségének előnyeit szeretnék élvezni anélkül, hogy lemondanának a csendes, nyugodt környezetről. Az ingatlant azok számára ajánlanám, akik szeretik a napfényt és a természet közelségét, mivel az otthon fényviszonyai kiválóak, köszönhetően az alapterületbe be nem számított, napfényes, 25 m2-es télikerten keresztül beáramló természetes fénynek. A Tiszapart közelsége pedig kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra, bármikor egy rövid sétával elérhető a vízpart nyugalma.A belvároshoz közeli, csodálatos lehetőségekkel bíró téglaépítésű 4 lakásos társasház 1987-ben épült. Az ingatlan kiemelkedik tágas, belső kétszintes kialakításával és egy különleges, napfényes fűthető télikerttel, és játszótérrel rendelkező belső kerttel, amely igazi kikapcsolódási lehetőséget nyújt az itt élők számára. A ház gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, így a fűtés költségei könnyedén szabályozhatók, egyben gazdaságosak, nyáron is gazdaságos az épület a kiváló szigetelés miatt alig kell a légkondícionálókat használni. A téli estéken kiváló relaxációs lehetőség a beépített szauna. Mikor hazaérkezünk nem kell az esőben pakolászni az autóból, mivel a lakáshoz felár ellenében hozzátartozó 17m2-es garázsból közvetlen ajtó nyílik a lakásba. A családunk biztonságáról az egész lakásban vagyonvédelmi rendszer gondoskodik.A  lakás kiválóan alakalmas nagycsaládok részére, az emeleten 4 szoba található, míg a földszinten a második nappaliként is használható télikert, tágas étkezővel egybenyitott konyhával. Mindkét szinten külön fürdőszoba és wc található, így ha vendégeket fogadunk a földszinten, nem kell megtörnünk az emeleti családi otthon bensőségességét.Hívjon, ha egy ilyen csodás otthonra vágyik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
3,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők András Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 925 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők András Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 925 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY