Eladó lakás Szolnok 56 nm
Eladó lakás Szolnok 56 nm
Eladó lakás Szolnok 56 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7900366
Referenciaszám: 42462
Frissítve: 1 hónapja

Szolnok eladó téglalakás 2 szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
419 643 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 840 Ft
Második évtől
99 307 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnok belvárosában, Zagyva-parthoz közeli 2 szobás felújított energiatakarékos lakást. Olyan otthont keres, ahol már nem kell milliós beruházásokat eszközölni? Ahol már nincs konvektoros fűtés? Ahol a nyílászárók és a bejárati ajtó is korszerű, időtálló módon lett cserélve? Felső szomszéd ne zavarja a pihenését? Megtalálta új otthonát! A természeti környezetet körül öleli a társasházat,  az 500 méterre található Zagyva-part számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Műszaki adatok - folyamatosan karbantartott, felújított: megtörtént a fűtés korszerűsítése, minőségi Vaillant turbó kazán biztosítja az otthon melegét lapradiátorokon keresztül, a nyílászárók cseréje, az előszoba burkolása és a beépítésre került a több ponton záródó biztonsági bejárat ajtó - a konyhabútor modern, ízléses - árnyékolás: ablakokon redőny - hűtés: 2,5 KW klíma - 56 m2 lakótér: előszoba, nappali, háló, konyha és étkező, fürdőszoba és illemhely - a lakás nappalija Déli tájolású, míg a hálószoba, a konyha és a fürdőszoba Északi tájolású - a lakás valamennyi helyisége természeti környezetre néz - a nappali és hálószoba főfala tartószerkezetre szerelt 10 cm-es hangszigetelést kapott, ami még inkább emeli az ingatlan értékét - az előszobában beépített szekrények és egy kamraszekrény növeli a lakás hasznos tereit Környék - iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertárak, piac, bevásárlóközpontok 1000 méteren belül - ingyenes parkolás a ház előtt kialakított parkolókban - buszpályaudvar 1000 méteren belül - vasútállomás 1500 méter Az ingatlan irányára 23,5 millió Ft. Amennyiben a 155805406 azonosítószámú eladó szolnoki lakás vagy bármely, a szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek. Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádor Krisztina CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 315 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádor Krisztina CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 315 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY