Eladó lakás Szolnok, Szandaszőlős 105 nm
Eladó lakás Szolnok, Szandaszőlős 105 nm
Eladó lakás Szolnok, Szandaszőlős 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8172500
Referenciaszám: M282701
Feltöltve: 3 napja

Szolnok eladó téglalakás 3 szobás: 49,95 millió Ft

49,95 millió Ft
475 715 Ft/m²
105 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 163 326 Ft
Második évtől
211 080 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok, Szandaszőlős részén, 1988-ban átadott, 830 m2 alapterületű telken felépített kétlakásos társasház egyik, 105 m2 hasznos alapterületű tégla lakása, saját udvarrésszel eladó. A kétszintes összkomfortos lakásban a földszinten egy nappali, egy konyha-étkező, egy fürdőszoba-WC-helyiség, egy előszoba, egy lépcsőház és egy félig fedett terasz, míg az emeleten két szoba, egy erkély, egy közlekedő, egy negyedik szobának kialakítható gardrób helyiség, valamint egy befejezéshez előkészített fürdőszoba-WC helyiség kapott helyet. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 57 m2 nagyságú kizárólagos használatú pince, egy saját kert, valamint egy közös használatú udvarrész, melyre igény szerint mobil garázs felépítése engedélyezett. Az épület 30-as téglából, jó állapotú homlokzattal, fa gerendázaton öntött beton födémmel és égetett cserepezéssel készült. A ház 2020-2022-ig teljes felújításon esett át, melyben a külső nyílászárók műanyagra, valamint a bejárati ajtó minőségi fára történő cseréje megtörtént. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval részben ellátottak. A felújítás során jó minőségű fa belső ajtók kerültek beépítésre, az emeleti feljárati lépcső felújításra került. A családi ház helyiségei új laminált padlót és hidegburkolatot kaptak. Az otthon összközműves: az újrahúzott, FI-relével és kismegszakítókkal szétosztott egyfázisú villany, a vezetékes víz, a fúrt kút, a csatorna, a gáz és az optikai kábel kiépítettek, a közművek egyedi mérőórákkal mérhetőek. A ház fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéses hőleadással, a melegvíz-ellátás új Ariston hőtárolós elektromos vízmelegítővel megoldott. Alternatív megoldásként az emeleten Bosch hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. Az udvar körbekerített, gépjárművek behajtására a csendes, széles, aszfaltozott kertvárosi utcáról kapubejáró biztosított, a parkosítás megtörtént. A két család által használt közös udvarrész jelenleg használati megosztással nem rendelkezik, a használat szóbeli megállapodás szerint jól működik. A családi házban lévő beépített bútorzat, konyhabútor gépezetével együtt a vételár részét képezi. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, környezete csendes, kertvárosias, lakóközössége jó. A közelben többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, posta, kormányhivatal, gyógyszertár, benzinkút, szórakozáshoz a Holt-Tisza néhány száz méteres körzeten belül megközelíthető, buszmegálló és a tömegközlekedés megoldott. Birtokba adás megegyezés szerint lehetséges. A hirdetésben leírt információ tájékoztató jellegű, vétel esetén végleges pontos adatokkal az eladó rendelkezik. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK Plusz és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Jogi és hitel ügyintézés az irodában. Eladó ingatlanokat keresünk meglévő, új valamint külföldi ügyfeleink részére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Erkély:
4,1 m²
Terasz:
13,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornaösszkomfortosvilágoserkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY