Eladó lakás Szolnok, Belváros 71 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 71 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 71 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8125867
Frissítve: 1 hónapja

Szolnok eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
505 634 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok belvárosában eladó tégla építésű társasházban 71nm-es felújított, erkélyes, hangulatos lakás. Jellemzői: - 2+1 fél szoba - felújított fürdőszoba és WC külön helyiségben - konyha kamrával + étkező - erkély A tágas nappaliban galéria került kialakításra, alatta gardrób helyiség helyezkedik el. A lakás műanyag, redőnyös nyilászárókkal ellátott. A fűtésről egyedi mérővel ellátott konvektor gondoskodik, a fürdőszobában elektromos radiátor került felszerelésre. Az ingatlan szénmonoxid érzékelővel ellátott. K-Ny tájolású, így a lakás folyamatosan világos, napfényes. A földszinten található a lakáshoz tartozó saját tároló, illetve kerékpár, babakocsi egyéb eszköz számára közös tárolók. Parkolás az épület előtti utcán éves lakossági regisztrációval 6.260 Ft/ év költségen lehetséges. Pár perc sétára elérhető a Zagyva és Tisza nyugodt közelsége, a belváros felé haladva pedig az Aldi, piac, Pláza nyüzsgése. A lakás 9 lakásos társasház zárószintjén található. Ha egy szerethető, kellemes hangulatú, napfényes otthonra vágyik ebben a lakásban garantáltan jól fogja érezni magát.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosétkezőkamragardróberkélykábeltévébeépített konyhabútorbeépített szekrénykaputelefonklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 860 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 860 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY